Hlavní navigace

Sochi 2014 WOW: Samsung vydal užitečného mobilního průvodce olympiádou

20. 1. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Korejský výrobce vypustil do Play Storu novou androidí aplikaci Sochi 2014 WOW (Wireless Olympic Works). MOV vlastního digitálního průvodce nevytvořil, a tak si alespoň můžete vyzkoušet software od Samsungu, partnera olympiády. Aplikace je v několika jazycích, ale čeština bohužel chybí.

 

Nemusíte být ale žádný jazykový mistr, abyste pochopili, jak aplikace funguje. V levém panelu najdete hlavní funkce, v pravém pak jejich obsah. Průvodce ZOH v Soči obsahuje vše, co byste čekali: seznam všech 7 sportů, 15 disciplín a 98 soutěží. V nastavení si můžete zvolit oblíbenou zemi, sport i sportovce a aplikace vás bude na důležité informace upozorňovat. Po instalaci doplňku budou fungovat i push notifikace.

Aplikaci nechybí ani tabulka s pořadím národů, mapka sportovišť, detaily soutěží nebo třeba jednoduchá pravidla doplněná o grafiku. Nic z toho zatím pochopitelně plně nefunguje, ZOH vypuknou až za necelých 18 dní. Zřejmě to ale bude nejkomplexnější průvodce olympiádou a věc, kterou by měl mít každý sportovní fanda při ruce. Jako vždy u velkých sportovních akcí vám ale ještě přineseme seznam webů a aplikací, díky kterým si olympiádu užijete ještě více.

 

Byl pro vás článek přínosný?