Hlavní navigace

Soutěžte se svou aplikací pro Windows Store, betu Windows 8 dostanete dříve

8. 12. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Včera jsme v nášupu informací o blížícím se spuštění Windows Store zmínili soutěž pro vývojáře. Takže se na ní podívejme podrobněji. Informace rovněž najdete na webu buildwindowscontest.com, který bude vaším opěrným bodem, pokud máte zájem ohromit Microsoft. Mít svou aplikaci ve Windows Store hned od zahájení prodejů Windows 8 není od věci. Pokud bude aspoň trochu kvalitní a užitečná, můžete na svém nápadu docela vydělat.

Včerejší nášup: Windows 8 beta potvrzena na únor, uvolněny další výživné detaily o Windows Store

Pokud vám stále schází motivace, možná vám ji dodá zpráva o tom, že se dostanete k betaverzi osmiček mnohem dříve než široká veřejnost. Vývojáři si s ní budou moci hrát nejpozději 3. února. My ostatní ji uvidíme až někdy ke konci tohoto měsíce.

Svou aplikaci pro Metro musíte poslat do 8. ledna. Po uzávěrce se bude vybírat a vítězové si projdou dalším kolem. Druhé kolo proběhne mezi 16. lednem a 3. únorem. Účastníci druhé fáze budou právě těmi, kdo se dříve dostane k betě Windows 8 (nebo k sestavení, které je jí dostatečně blízko). V neposlední řadě se osm nejlepších aplikací protlačí do obchodu Windows Store. První majitelé osmiček si je tak budou moci ihned vyzkoušet. Platí to i pro ty, kdo se odhodlají stáhnout Windows 8 beta.

Vítězové od Microsoftu dále kromě velké příležitosti dostanou počítač od Samsungu s předinstalovanými testovacími osmičkami (viděli jste jej již na konferenci Build), jednoroční licenci Windows Azure a dvouleté předplatné Windows Store, aby mohli své prográmky vylepšovat. Těšíte se, jak si zasoutěžíte?

Na závěr nám zbyla veledůležitá informace: soutěže se mnou účastnit pouze obyvatelé USA a dalších několika velkých zemí. V Česku máme po srandě. Pokud byste se do soutěže chtěli přesto vetřít, přidejte si na seznam požadavků také „přistěhovat se do USA“. Jenže než dostanete občanství, uplyne hodně vody. Zajímavé je, že Microsoft výslovně zakazuje účast lidem z těchto zemí: Kuba, Írán, Severní Korea, Súdán a Sýrie.

CS24

Zdroj: Neowin | WinRumors

 

Byl pro vás článek přínosný?