Hlavní navigace

Správa Windows Phone 8 je zase snazší. Nyní můžete importovat seznamy stop

26. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Dobrou zprávu máme pro všechny majitele přístrojů s Windows Phone 8. Mladinká platforma se rozhodla zamést se Zunem a Microsoft místo toho nástroje na synchronizaci počítače s telefonem vydal o několik řádů přístupnější nástroj. Nepřekypuje funkcemi, což bereme jako jeho přednost. Aby nebyl takříkajíc úplně neschopný, připravila firma malou aktualizaci. Doteková aplikace pro Windows 8 se v posledním vydání naučila jednu důležitou věc, a sice importovat seznamy stop.

Tip: Správa telefonu s Windows Phone 8 je v systému Windows 8 skvělá!

Můžete si tedy v počítači sestavovat vlastní playlisty, pak je přidat do svého telefonu a poslouchat je na cestách. Stejně tak lze pomocí synchronizačního nástroje do telefonu přidat vyzváněcí tóny, u nichž ovšem údajně platí, že by měly být ve formátu M4R, jejich velikost nesmí překročit 30 MB a rovněž nesmí být chráněny DRM. Aplikaci s prostým názvem Windows Phone naleznete ve Windows Store.

 

Microsoft v současnosti kutí rovněž desktopového klienta pro synchronizaci obsahu, jenž by měl zhruba odpovídat dotekové verzi nástroje. V současnosti si můžete stáhnout již třetí veřejnou ukázku. Aplikace podporuje pouze Windows Phone 8, stejně jako její sestra, a k tomu operační systémy Windows 7 a Windows 8. Pro přidávání obsahu ovšem můžete využít i obyčejného Průzkumníka.

Notifikace vás informují o všem důležitém
Notifikace vás informují o všem důležitém

Zdroj: Windows Phone Central

Byl pro vás článek přínosný?