Hlavní navigace

Stahujte vánoční, ledová a hravá témata pro Windows 7

20. 12. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Témata pro sedmičky z galerie přetékají, k desítkám tematických balíčků se přidávají další, hodně vánoční. Decking the Halls je typickým zástupcem, který přináší vánoční náladu do počítače. Ozdoby okrášlí také váš monitor.

Decorating the Trees se zaměřuje na zdobení stromečků. Jak ale zjistíte, nejde zrovna o obývákové stromky, ale o živé a stále rostoucí obyvatele lesa.

Méně vánoční, avšak chladnější témata pokračují v krasojízdě. Řadu povedených balíčků nyní doplňuje Ice Water. Ledová voda a kostky ledu vás přirozeně ochladí nejlépe v létě, teď to proto možná nemáte zapotřebí. Tak si téma uschovejte a vytáhněte jej ve žhavých slunečných dnech.

TipSbírka zimních a vánočních témat pro Windows 7

Party Ice chce vaši plochu rozpařit. Barevné reflektory led rozzářily a v detailech to celé vypadá velmi efektně.

Abychom neumrzli, nachystal si na nás redmondský gigant rovněž maximálně nevánoční motivy. Bubbles předvádí bubliny, v podobných místech byste je ovšem nečekali.

Také Marbles míří spíše na děti a hravé povahy. Hravost zde ale dosahuje trochu jiných rozměrů, barevné skleněné kuličky ocení všichni, kdo tuto hru měli rádi.

KL24

Pokud nemáte Windows 7, nebo vás zajímají čistě obrázky na pozadí plochy, můžete si od Microsoftu namísto témat stáhnout pouze vánoční a zimní snímky ve formátu JPG.

Zdroj: Windows Experience Blog 1 | 2

Byl pro vás článek přínosný?