Hlavní navigace

Star Trek: Discovery si můžete vychutnat na Netflixu, a to i s klingonskými titulky

26. 9. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Věřím, že se v naší komunitě najde řada příznivců a příznivkyň žánru science fiction. Patrně nejslavnější značka z tohoto ranku v těchto dnech zažívá nový začátek na televizních obrazovkách, resp. na streamovacích službách. (Nežijeme přece v pravěku.) Discovery je již šestým seriálem ze světa Star Treku, jenž se v posledních letech vyskytoval pouze na filmovém plátně.

Na televizních obrazovkách se až donedávna poslední díl Star Treku objevil 13. května 2005, kdy svou pouť zakončila Enterprise. Nový seriál z produkce americké CBS se objevuje také na některých streamovacích službách. Nás v Česku zajímá především Netflix, jenž loni do svého portfolia zařadil všechny televizní seriály ze světa Star Treku. Ano, dohromady to činí více než 700 epizod.

MMF24

Nejnovější seriál Star Trek: Discovery na obrazovky dolétl 24. září 2017. Pokud si předplácíte Netflix, můžete se na tyto první dvě epizody hned podívat. V případě licencovaného Star Treku budou na streamovací službě epizody zpřístupňovány postupně po týdnech, jak je CBS odvysílá. S novým seriálem se pak pojí jedna perlička pro nejtvrdší fanouškovské jádro. Discovery si můžete právě na Netflixu vychutnat také s titulky v klingonštně. Kdo z vás tento jazyk ovládá?

Byl pro vás článek přínosný?