Hlavní navigace

Stream.cz zdarma nabídne zahraniční filmy i seriály. Například Červeného trpaslíka

Sdílet

Zdroj: Redakce

Seznam letos svou internetovou televizi Stream.cz rozšíří nejen o vlastní obsah, ale díky spolupráci s BBC a festivalem Jeden svět také o zahraniční filmy a seriály. Třetího února odstartují nové díly Vaňkova Jídla s.r.o. Začátkem roku se pak rozjela čtvrtá řada reality show Zpátky na vrchol a nové seriály Svět zítřka a Tisíce lidí zajímá.

Stream.cz bude vysílat Červeného trpaslíka a další seriály
Stream.cz bude vysílat Červeného trpaslíka a další seriály

Zajímavé jsou ale především ony zahraniční akvizice. Stream.cz získal půlroční licenci na vysílání seriálů s českým dabingem:

Kromě britských seriálů uvede Stream.cz v průběhu února bezplatně také čtyři úspěšné snímky z minulých ročníků Jednoho světa, největšího lidskoprávního filmového festivalu na světě, jehož je internetová televize i letos partnerem. Jedná se o investigativní dokument O trhu s orgány, drama Banány na pokračování, které získalo ocenění na 14. ročníku v kategorii Máte právo vědět, zneklidňující sondu dánského filmaře Miki Mistratiho Podezřelá čokoláda a humorný, přitom ale mrazivý film Ti druzí, poukazující na ničivé dopady turistického ruchu na život tradičních komunit,“ píše Seznam v tiskové zprávě.

 

Zdroj: Seznam

Byl pro vás článek přínosný?