Hlavní navigace

Epic opět naděluje. Stáhněte si zdarma plošinovku Super Meat Boy

31. 12. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nově spuštěný obchod Epic Games Store slibuje každé dva týdny jednu PC hru zdarma. Nedávno rozdával výborný survival Subnautica, teď můžete bezplatně získat titul Super Meat Boy. Hra z roku 2010 stojí běžně 15 eur, byť momentálně je na Steamu ve velké slevě a lze ji koupit na 1,39 eura.

Pixelartová plošinovka Super Meat Boys od malého studia Team Meat sbírala chválu po celém světě, průměrná kritická známka 87 % to dosvědčuje. Od hry nečekejte příběh. Jde o variaci na Maria, který se snaží dostat princeznu Peach ze spárů zlého Bowsera. Zde není hlavním protagonistou italský instalatér, ale kousek masa. A jeho dívku Bandage Girl vězní Dr. Fetus.

Super Meat Boy sestává z více než 300 úrovní. Ty jsou velmi krátké, zkušení hráči jimi proskáčou za pár sekund. Ti nezkušení budou stále umírat a z Meat Boye dělat sekanou. Hra je hodně hardcore a méně trpěliví hráči jistě otestují odolnost svých klávesnic (nebo gamepadů). Ovládaní je jako za starých časů, máte k dispozici jen šipky, tlačítka pro běh a skok. Chce to jen správné načasování.

KL24

TIP: Na Cnews sledujeme, které hry a aplikace jsou dočasně zdarma

Team Meat chystá na příští rok druhý díl s názvem Super Meat Boy Forever. Vyjde nejspíš v dubnu, k dispozici bude pro pro PC, Xbox One, PS4 a Switch. Zajímavé je, že na počítačích bude exkluzivně právě v Epic Games Storu. Na Steamu se objeví až v roce 2020.

Byl pro vás článek přínosný?