Hlavní navigace

T-Mobile jako první český operátor připravil chytrý ciferník pro Android Wear

21. 12. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Chytré hodinky jsou stále častější součástí našich životů a nejeden z vás se s nimi už určitě setkal. Proto je přestávají zanedbávat i čeští vývojáři a za všechny můžu jmenovat třeba skvělé offline jízdní řády CG Transit, které jsou už několik měsíců dostupné i pro všechny chytré hodinky s Androidem Wear.

Můj T-Mobile s Android Wear

Tento zatím úzký klub dnes rozšířil český operátor T-Mobile, který do své aplikace Můj T-Mobile integroval i chytrý ciferník, který krom prostého zobrazování času zvládá také stav aktuálního čerpání mobilních dat, volných minut či SMS zpráv. Všechny tyto tři atributy se pochopitelně zobrazují jen tehdy, když je máte ve svém tarifu zahrnuty.

 

Vše ale probíhá jen v rámci ciferníku. Ač nechybí široká škála přizpůsobení různých barevných kombinací, někomu zkrátka nemusí vyhovovat. Právě proto by byla lepší samostatná nativní aplikace po vzoru již zmiňovaných jízdních řádů, není ale vyloučeno, že se jí dočkáme v budoucnu.

Můj T-Mobile s Android Wear

Nová verze aplikace Můj T-Mobile je již nyní dostupná v Google Play a pro aktivace ciferníku stačí nainstalovat aktualizace, jestli se vám tedy už nenainstalovala sama. Snad si z T-Mobilu vezmou příklad i ostatní čeští operátoři a přestanou rozvíjející se trh s chytrými hodinkami ignorovat.  

Byl pro vás článek přínosný?