Hlavní navigace

„Three for Free“: k Radeonu HD 7900 tři hry zdarma

27. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Po nedávných slevách přichází AMD s další vějičkou na potenciální kupce, kteří se rozhodují mezi Radeonem ze série HD 7900 a výkonnější i úspornější GeForce GTX 680. Již brzy byste ke každému zakoupenému Radeonu s jádrem Tahiti měli obdržet kupony s klíčem pro stažení tří her s logem AMD Gaming Evolved.

První z nich je loňská pecka Deus Ex: Human Revolution (pokud jste ji zatím nehráli, doporučujeme to napravit, Radeon HD 7900 k tomu nepotřebujete), zbylé dvě zatím nevyšly. Řeč je o dalším dílu oblíbené závodní série DiRT, DiRT Showdown (vyjde 24. května/mája s cenovkou 40 €), a Nexuiz, což je „arénová střílečka“ jako Unreal Tournament, ale postavená na CryEngine 3 (vyjde 3. května, plná cena bude 10 €). Kupony můžete uplatnit na Steamu, odkud si hry stáhnete v digitální podobě (mimo Deus Ex: HR samozřejmě až v okamžiku, kdy vyjdou).

Akce již nyní platí ve dvou britských e-shopech a v dohledné době se rozšíří do celého světa, kromě poměrně dlouhého seznamu výjimek uvedených na stránkách AMD (Česká ani Slovenská republika v něm ale není). Promo akce se nevztahuje například na Antarktidu, ostrovy Turks a Caicos, Kajmanské ostrovy nebo Pitcairnovy ostrovy. To dá přece rozum.

KL24

A co na to Nvidia? Ta nedávno do redakcí některých magazínů zaslala páčidlo s popiskem „pro případ zombie apokalypsy nebo…“, což vyvolává domněnky, že by Nvidia mohla chystat podobnou velkou promo akci, buď s Left 4 Dead 3, nebo dalším dílem série Half-Life od Valve.

Zdroj: AMD

Byl pro vás článek přínosný?