Hlavní navigace

Tip: Streamus přehrává hudbu z YouTube na pozadí. Má i funkci rádia

30. 1. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Za oblíbený hudební zdroj dnes s čistým svědomím můžeme označit YouTube. Pokud ho také aspoň občas využíváte k poslouchání nejnovějších šlágrů, a k tomu fandíte prohlížeči od Googlu, vyzkoušejte doplněk Streamus. Ten funguje jednoduše tak, že si vyberete svou oblíbenou hudbu pomocí integrace vyhledávače, vytvoříte si seznam stop a přehrávání následně probíhá automaticky na pozadí.

Nikde vás tedy neobtěžuje samotný klip. Pustit si můžete dokonce rádio, založené na aktuálním interpretovi. Svým způsobem, je takový způsob přehrávání hudby z YouTube atraktivnější než v případě nedávno změněné služby Last.fm. Ta rovněž využívá videoportál jako studnici muziky. Má na své straně výhodu v tom, že umí sestavovat chytré seznamy stop na základě vašich požadavků.

 

Pořád ale platí, že Last.fm musíte mít otevřené ve vlastním panelu. Abyste ho nezavřeli omylem, připněte ho. Streamus hledejte na adrese streamus.com. Podporuje také notifikace, takže při změně písně vyskočí na ploše příslušné oznámení. Teď už slibujeme, že se o přehrávání hudby, YouTube a Last.fm aspoň týden nezmíníme.

Streamus pro Google Chrome
Streamus pro Google Chrome

Byl pro vás článek přínosný?