Hlavní navigace

Twisto za vás zaplatí všechny složenky i faktury. Vy pak účet vyrovnáte kartou

10. 8. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

O Twistu jsme poprvé psali před třemi lety, kdy byla služba spuštěna. Jde o zajímavý systém pro odložené splácení nákupů. Twisto objednávku do 5000 Kč zaplatí za vás, vy pak máte 14 dní (bez úroků), aby to peníze uhradili. Můžete si případně zažádat o měsíční odklad. Přímé využití Twista již podporuje několik desítek e-shopů (viz seznam), ale díky nové funkci budete moci zpětně zaplatit kdekoliv.

" width="640" frameborder="0" height="480">

Twisto za vás zaplatí veškeré složenky a faktury. Ty lze dodat v elektronické podobě i vyfocené. Odeslat je můžete na e-mail plati@twisto.cz nebo je lze nahrát přímo do uživatelského účtu.

V první fázi jsme s Twisto zjednodušili platbu v e-shopech. Nyní výrazně zjednodušujeme platbu složenek a faktur. Platit cokoliv přes internetové bankovnictví zabere spoustu času a je třeba to většinou udělat v klidu domova, protože do internet bankingu se nechceme přihlašovat v práci nebo třeba kavárně. Nyní stačí pouze poslat elektronický doklad nebo fotku, a to lze udělat odkudkoli. Placení elektřiny, mobilního telefonu, internetových nákupů a dalších plateb je nyní otázka jednoho e-mailu,” vysvětluje novou platební metodu zakladatel a CEO Twista Michal Šmída.

Twisto zaplatí složenky a faktury
Twisto zaplatí složenky a faktury

Twisto je také způsob, jak faktury a složenky platit kartou, i když to obchodník neumožňuje. Vyrovnání účtu s Twistem totiž funguje online kartou, ale také převodem nebo QR kódem (mobilním převodem). Kdo rád platí hotově, ten může splácet na pobočkách České pošty nebo terminálech Sazky.

Pokud s Twistem nakupujete častěji, otevře se vám tzv. nákupní účet. S ním lze platit až 10 000 Kč a splatnost je až 45 dní od nákupu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku