Hlavní navigace

Ulož.to pomalu startuje s hudbou. Zdarma můžete stahovat nové CD Ready Kirken

Sdílet

Zdroj: Redakce

Už měsíce se mluví o tom, že největší úložiště v Česku začne prodávat hudbu. Oficiálně se z Ulož.to obchod ještě nestal, ale ode dneška si tam můžete stáhnout nové album kapely Ready Kirken. A to zdarma!

CD najdete na adrese uloz.to/soubory/readykirken/box. Stahovat můžete jednotlivé písničky i celé album v jednom archivu. K dispozici je naskenovaný booklet (v ošklivé kvalitě) a připraveny jsou i adresáře s bezztrátovou hudbou ve formátech FLAC a LPM (WAV). Ty jsou však zatím prázdné.

Před stahováním není potřeba opisovat CAPTCHA kód jako u jiných souborů (bez prémiového účtu). Citelně chybí náhled/ukázka, případně přehrávač, který by celou písničku spustil přímo na webu. Ale soubory jsou malé, takže se stáhnou za pár chvil.

Ready Kirken Ulož.to

 

Dlouhodobě podporujeme vybrané české kapely, další spolupráci s tak oblíbenou kapelou, jako je Ready Kirken, jsme si nemohli nechat ujít. Chceme se tomu věnovat i do budoucna, Ulož.to je ideální platforma, která neomezuje uživatele a motivuje je k DYI konceptu. A tímhle směrem se podle nás bude ubírat i budoucnost vydávání hudby,“ okomentoval spolupráci s kapelou spolumajitel serveru Ulož.to Jan Karabina.

KL24

 

Kromě elektronické formy na Ulož.to vychází CD také klasicky u společnosti Popron Music, takže ho bude možné zakoupit i v kamenných obchodech. „Fanoušci po nás po minulém CD, které bylo vydané jen elektronicky, chtěli i klasické nosiče, takže teď si můžou vybrat,“ vysvětlil kytarista skupiny Zdeněk Ceral.

Byl pro vás článek přínosný?