Hlavní navigace

Umíte složit lepší PC sestavu, než profesionálové? Zkuste to!

13. 10. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Zkušení uživatelé se často v diskuzích chlubí, že sami dokážou postavit lepší sestavu za nižší cenu, než jsou komerčně vyráběné. HAL3000 si věří a dává vám příležitost to dokázat. Ve spolupráci s agenturou Creative Agency spolupořádá soutěž Poraž profíky: vaším úkolem je vymyslet lepší sestavu, než postavili profesionálové, a získat s ní lepší výsledky při měření výkonu.

V každém kole je nějaká vyzyvatelská sestava a vy jdete proti ní. Musíte vybrat komponenty dostupné v některém z českých eshopů, a uvažovat s cenou za dopravu, případně příplatkem za tříletou záruku. Nakonec krátce uvedete, proč si myslíte, že je vaše sestava lepší. Poté ještě projdete hlasováním ostatních uživatelů.

A když se ukáže, že to opravdu umíte lépe, může se váš návrh dokonce dostat do prodeje a z každého kusu dostanete provizi. Protože jde kromě prestiže i o nějaké ty peníze, určitě se to všem věčným kritikům z diskuzí vyplatí zkusit na webu Poraž profíky. Nemůže to být nic těžkého, když to zvládne i Dívka v plavkách. 

 

 

​​

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.