Hlavní navigace

Unikly informace o připravovaném Droidu 4 od Motoroly

28. 11. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Mobilní divize Motoroly (Motorola Mobility) se snaží držet krok s konkurencí, která se rozhodně nehodlá nechat pokořit. V posledních dnech unikly fotografie a finální specifikace připravovaného chytrého telefonu Motorola Droid 4. Tato série je charakteristická svým primárním zaměřením na klienty z korporátní sféry, která by měla nejvíce ocenit výsuvnou klávesnici pro pohodlnější psaní emailů a textu.

Nová verze má hodně společného s modelem Droid RAZR, rozdíl je v malinko menším displeji a pochopitelně ve výsuvné klávesnici, která obsahuje 5 řad kláves. Operačním systémem u obou modelů zůstává Android ve verzi 2.3 Gingerbread, naopak vylepšením oproti předchozí verzi je 1 GB RAM a podpora 4G LTE (3GPP Long Term Evolution) od Verizonu, stejně jako dvoujádrový procesor o frekvenci 1,2 GHz a baterie o lehce navýšené kapacitě 1780 mAh.

Motorola Droid 4 Motorola Droid 4

MMF24

Telefony Motorola Droid jsou v Evropě distribuovány pod názvem Milestone. Týkalo se to prvního modelu Milestone, následně Milestone 2, který měl rychlejší procesor a vetší paměť, ale jinak byl v podstatě totožný jako jeho předchůdce. Nevýhodou byla "vylepšená" klávesnice, která po relativně krátké době používání přestala fungovat. Loni byl představen model XT720, který ale neměl výsuvnou klávesnici a i přes vylepšené hardwarové parametry a přidaný Xeonový blesk obsahoval pouze Android 2.1, který nebylo možné oficiální cestou upgradovat (oba předchozí modely ano - na verzi 2.2 Froyo).

Zdroj: Engadget, Droid-life

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku