Hlavní navigace

UPC přinese vysoké rozlišení i do mobilní televize. Horizon Go má 11 HD kanálů

1. 10. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

UPC pro své zákazníky od loňska nabízí mobilní televizi Horizon Go. Ti díky tomu mohou zdarma nebo za malý poplatek sledovat živé vysílání několika desítek kanálů na mobilu, tabletu i počítači. UPC podporuje Android, iOS a na desktopu některý z moderních prohlížečů s Flash Playerem nebo doplňkem Widevine. Součástí Horizon Go je ještě videotéka My Prime, ve které je několik stovek filmů a seriálů.

" frameborder="0" height="360" width="640">

Horizon Go každý týden sleduje přes 25 000 uživatelů, přehrají si přes 250 000 pořadů. Nově dostanou dalších osm stanic (celkově už zhruba 80), 11 z nich bude v HD. Ve vysokém rozlišení budou také některé filmy v My Prime. Televize vysílá v 720p, filmy nebo seriály v My Prime mohou mít až 1080p.

 

V HD nyní běží tyto kanály: ČT1, ČT Sport, Nova, Nova Sport 2, Filmbox, HBO, Eurosport, Sport1, Sport2, Animal Planet a National Geographic.

Horizon Go a My Prime jsou součástí nových internetových tarifů Komfort+ a Komplet+. Zákazníci základního tarifu Klasik+ si mohou Horizon Go připlatit za 25 Kč měsíčně, My Prime pak za 99 Kč měsíčně.

Zdroj: TZ UPC

Byl pro vás článek přínosný?