Hlavní navigace

Ve středu si můžete koupit doménu .eu od Zoneru jen za 16 Kč

14. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ve středu 16. května bude Zoner, respektive jeho registrační služba czechia.com prodávat domény .eu s výraznou slevou, a to za 16 Kč (19 Kč s DPH) místo tradičních 149 Kč (aktuálně v akci za 49 Kč).

Registrace za 16 Kč bude dostupná pro 1000 nejrychlejších. Pokud se všechny neprodají první den, ve čtvrtek 17. května bude zbytek prodáván za 17 Kč (20 Kč s DPH). Cena platí za první rok, udržovací poplatek pro další roky stojí až 390 Kč.

Akce je určena všem, kteří dosud váhali s nákupem domény. Doména .eu se hodí nejen pro firmy, které obchodně cílí na více než 1 evropskou zemi, ale může být vhodnou variantou k doméně .cz. Její výhodou je také možnost diakritiky a mnoho volných názvů. CEO sdružení EURid, pan Marc Van Wesemael, k tomu dodává: „Doména .eu pomáhá osobám i firmám projektovat jejich aktivity skrz evropské hranice a po celém světě s ochrannou známkou "Made in Europe", která je příslibem spolehlivosti a kvality. Jsme rádi, že ZONER software je jedním z registrátorů, který .eu doménu aktivně podporuje.

Více informací najdete na stránkách Zoneru.

Byl pro vás článek přínosný?