Hlavní navigace

Videopůjčovna HBO Go bude od příštího roku nabízena i samostatně bez HBO TV

16. 10. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Výkonný ředitel HBO Richard Plepler včera oznámil, že v příštím roce bude online videotéka HBO Go dostupná jako samostatná služba bez vazby na předplatné televizního vysílání HBO. „Tato velká a stále rostoucí příležitost by neměla zůstat nevyužita. Je čas odstranit všechny překážky pro ty, kteří chtějí HBO,“ říká Plepler.

HBO Go poběží i bez předplatného HBO
HBO Go poběží i bez předplatného HBO

Samostatná služba bude nejdříve dostupná jen v USA, kde je podle slov Pleplera 80 milionů domácností bez možnosti příjmu HBO. Firma proto bude spolupracovat s dalšími partnery (poskytovateli internetu), aby se k online televizi mohl dostat kdokoliv.

Podle našich informací se samostatné HBO Go dostane i do Evropy, a tedy i k nám. Česko už jednu takovou výjimku má. Zákazníci Netboxu mohou HBO Go sledovat, i když nemají předplacený televizní balíček HBO. Stačí jim internetové připojení a každý měsíc 250 Kč.

Netbox tuto novinku představil letos v dubnu. „Jsme rádi, že ve spolupráci s HBO Europe s.r.o. můžeme jako jedni z prvních ve střední Evropě zpřístupnit portál HBO GO i zákazníkům, kteří doposud k HBO obsahu neměli přístup. Navíc, díky tomu, že součástí portálu bude nově i živé vysílání kanálu HBO, budou mít naši zákazníci svůj oblíbený obsah z databáze HBO kdekoliv se budou nacházet,“ vysvětluje za Netbox David Otoupalík, ředitel marketingu a péče o zákazníky.

CS24

 

Zdroj: Time Warner

Byl pro vás článek přínosný?