Hlavní navigace

Videotéce HBO GO už stačí pouze internetové připojení. Ale zatím jen od Netboxu

31. 3. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Od zítřka si budou moci zákazníci Netboxu předplatit videotéku HBO GO včetně (nového) živého vysílání HBO i s pouhým internetovým připojením. Dosud museli mít předplacenou také Netbox televizi a balíčkem HBO. Širší dostupnost se HBO GO dočká přesně rok poté, co jej Netbox zařadil do své nabídky.

HBO Go poběží i bez předplatného HBO
HBO Go poběží i bez předplatného HBO

Jsme rádi, že ve spolupráci s HBO Europe s.r.o. můžeme jako jedni z prvních ve Střední Evropě zpřístupnit portál HBO GO i zákazníkům, kteří doposud k HBO obsahu neměli přístup. Navíc, díky tomu, že součástí portálu bude nově i živé vysílání kanálu HBO, budou mít naši zákazníci svůj oblíbený obsah z databáze HBO kdekoliv se budou nacházet,“ vysvětluje za NetboxDavid Otoupalík, ředitel marketingu a péče o zákazníky.

Doufejme, že se HBO co nejdříve otevře i uživatelům s libovolným připojením a bez podmínky, že musí mít u některého operátora předplacené i běžné televizní vysílání

 

MMF24

HBO GO je dostupné online na v prohlížeči vyžadující doplněk Silverlight a také v mobilních aplikacích pro Android, WP8 a iOS. Předplatné služby bude stát 250 Kč měsíčně. Hlavním lákadlem bude čtvrtá řada seriálu Hra o trůny, která na HBO odstartuje už 7. dubna.

Zdroj: Netbox

Byl pro vás článek přínosný?