Hlavní navigace

Vodafone překvapil výhodným datovým tarifem

21. 8. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nejmladší z trojice předních českých operátorů uvedl nové předplacené datové tarify pro iPady. Nenechte se ale zmást názvem, jsou použitelné i pro ostatní tablety, smartphony nebo specializované modemy a nejsou vázány na nákup žádného zařízení.

Tarif Tablet naplno v sobě zahrnuje 600MB FUP za 284 Kč měsíčně. V balíčku s cenou 200 Kč je micro-SIM karta s kreditem 500 Kč a poukaz na stažení e-časopisů a e-knih u partnerů Rajknih.cz nebo Flowie.cz v ceně téměř 3000 Kč.

Tablet na stálo má 3GB FUP a kredit 600 Kč a měsíční poplatek je 394 Kč. Nechybí stejný poukaz, cena v e-shopu zůstavá stejná, tedy 200 Kč.

Vodafone datový tarif

Jedná se o časové omezenou akci, je vázaná na nákup v e-shopu, a to od 8. 8. 2011 do 31. 12. 2011. V podmínkách je zmíněno, že výhodná cena platí pouze prvních 12 měsíců. První tarif je totiž o 10 % zlevněné Připojení naplno a druhý o 25 % zlevněné Připojení na stálo. Po uplynutí této akce karta přejde na původní dražší tarif. Pokud na předplacence nebudete mít v novém měsíci dostatečný kredit, použije se tarif Internet v mobilu na den. Po nabití už ale nemůžete přejít na tabletové tarify. A důležitý detail, každý si můžete pořídit pouze jediný tabletový tarif, nemůžete se tak předzásobit několika výhodnými balíčky.

CS24

K micro-SIM je dodáván i adaptér, takže kartu můžete použít všude, i v telefonu. Hlasové služby jsou nabízeny také, ceny jsou jako u běžné předplacenky. akci můžete využít i v obchodech Mironet. Oba balíčky stojí jen korunu, ale musíte si koupit iPad.

Zdroj: Vodafone

Byl pro vás článek přínosný?