Hlavní navigace

Vodafone TV se propojuje s Primou: Streamovací služba prima+ je nyní v ceně internetové televize

21. 5. 2024

Sdílet

Zdroj: Vodafone /koláž Cnews
Internetová televize Vodafone TV mění název na Vodafone TV+. To plus znamená propojení s Primou, neboť do základního tarifu přidává streamovací službu prima+.

Samostatné předplatné služby prima+ premium stojí 149 Kč měsíčně a u Vodafonu je nyní v ceně. Vodafone TV+ jako takový stojí 390 Kč měsíčně. Pokud máte od stejného operátora i mobilní tarif, můžete mít službu za 220 Kč měsíčně.

Na set-top boxech od Vodafonu by se aplikace prima+ měla objevit automaticky. Pro aktivaci ale musíte vyzvednout kupón v samoobsluze Můj Vodafone. Rozlišení prima+ je Full HD a kromě pořadů bez reklam má navíc i některé dřívejší premiéry.

„Spolupráce s Vodafonem je pro platformu prima+ přelomová. Jako první na trhu nabízíme divákům kombinaci služeb placené televize a videoplatformy už v základním balíčku,“ uvádí Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

MMF24

Kterou streamovací službu máte raději?

Vodafone TV+ má v základu okolo 100 televizních stanic. Tarif lze rozšířit o balíčky obsahující sportovní, filmové a další kanály.

Například v balíčku Cinema za 220 Kč je v ceně streamovací služba Max (dříve HBO Max). S balíčkem Family také za 220 Kč zase získáte v ceně službu Voyo.

Televize přes internet: Velké srovnání českých IPTV Přečtěte si také:

Televize přes internet: Velké srovnání českých IPTV

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.