Hlavní navigace

Vybíráte nový televizor? Panasonic vám k němu přidá 4K bezzrcadlovku zdarma

30. 11. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce
Většina českých domácností odkládá nákup nového televizoru na konec roku. Ti, kteří „vydrželi“ až do předvánočního období, se nyní mohou těšit z opravdu skvělé nabídky. K vybraným modelům TV Panasonic, doporučeným i hollywoodskými filmovými studii, dostanou jako dárek špičkový 4K fotoaparát zdarma.

Vánoční nabídka Panasonic představuje skvělou možnost získat při koupi televizoru, který patří k nejlepším na trhu, i špičkovou 4K bezzrcadlovku v hodnotě více než 10 000 Kč.

Natáčejte a sledujte

Ptáte se, proč byste k televizoru měli dostat právě 4K fotoaparát? Nebyl by lepší blu-ray přehrávač či herní konzole? Podle filozofie společnosti Panasonic už televizor dávno není prostředkem pro pasivní „konzumaci“ nabízeného obsahu. A rozhodně ne v době, jíž doslova vládnou sociální média.

„Na novém televizoru můžete sledovat televizní programy, seriály ze streamovacích služeb i videa z YouTube. „Dovolím si však tvrdit, že přehrát si 4K video ze silvestrovské oslavy, prvního rodinného lyžování či výpravy do Himalájí na velké obrazovce ve 4K Ultra HD rozlišení, ve vás vyvolá úplně jiné emoce“ vysvětluje Martin Jedlička, marketingový manažer společnosti Panasonic a pokračuje: „Je to jako když se hollywoodský režisér se svým týmem dívá na film, který společně vytvořili i prožili."

OLED televizory Panasonic, vyráběné v plzeňském závodě, používají i renomovaná hollywoodská studia. 55palcový model FZ800 můžete mít doma už od 49 990 Kč. Nyní k němu dostanete zdarma i 4K bezzrcadlovku Lumix GX80.

Foťte, filmujte, sledujte...

Spojení značky Panasonic a Hollywoodu přitom vůbec není náhodné, její OLED televizory totiž používají jako referenční obrazovky i režiséři a koloristé v nejznámějších filmových studiích, a to hlavně díky kvalitě, spolehlivosti a výdrži. Namísto profesionální kamery však svým zákazníkům Panasonic „vkládá“ do ruky špičkový fotoaparát. „Naše 4K bezzrcadlovky Lumix používají uznávaní profesionální fotografové a filmaři. Na rozdíl od běžných zrcadlovek jsou totiž lehké a uživatelsky absolutně komfortní. Dokáží zaznamenat všechny důležité okamžiky vašeho života ve špičkové kvalitě 4K Ultra HD, díky čemuž nebude chybět jediný detail a vaše video se bude výrazně vymykat z průměru i za pár let,“ dodává M. Jedlička.

Skvělý dárek pro teenagery

Máte doma teenagera? V období, kdy je tvorba vlastního obsahu sdíleného prostřednictvím sociálních sítí doslova fenoménem, bude takový dárek určitě velkou inspirací i pro mladší věkové skupiny. Ty totiž už běžné televizní vysílání nesledují. „Jsou dvě možnosti. Buď necháte své dítě bezcílně sedět před obrazovkou, hrát hry, či se dívat na videa na YouTube, nebo mu dáte možnost tvořit něco vlastního. Jsem přesvědčen, že jednou vám za příležitost naučit se vytvářet videa a fotky v kvalitě, jaké se žádný smartphone nevyrovná, poděkuje. A možná z něj dokonce vyroste nový influencer," uzavírá Martin Jedlička.

MMF24

Výhody používání bezzrcadlovek Panasonic si pochvalují i profesionální fotografové a fotografové. Stejně tak influenceři tvořící obsah pro sociální média, kteří oceňují kompaktní rozměry i chytré funkce.

Jak na to

Svůj vlastní „Hollywood“ můžete doma opakovaně prožívat v případě, že si do 30. prosince 2018 koupíte některý z vybraných modelů 4K TV Panasonic. Vybrat si můžete z nabídky OLED a LED modelů, jejichž kompletní nabídku naleznete ZDE. K nákupu totiž automaticky získáte i 4K bezzrcadlovky LUMIX G.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku