Hlavní navigace

Zero Infinity: nová série chladičů jde do prodeje

10. 1. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Zero Infinity je na našem trhu v podstatě neznámá, čínský výrobce nedávno s celou svou řadou produktů expandoval do USA – nyní jsme se dočkali i my na starém kontinentu. Novinky se snaží zacílit na co nejširší cenové spektrum, dočkáme se tedy jak ryze high-endových modelů, tak poměrně kompaktních zástupců určených pro mainstream.

Třeba takový Free Flow+ si brousí zuby na korunu krále vzduchových chladičů. Ze základny chladiče vychází pětice 8mm heat-pipe zahnutých do písmene „U“, díky kterým je možné odvádět teplo do dvou věží. Každá z nich disponuje 46 žebry, celkově na jejich ochlazení můžete použít až trojici 140mm ventilátorů. Váha celku je pak bezmála 1,5 kg. Naprosto příkladná je podpora procesorů, chladič upotřebíte na platformách Intel LGA 771, 775, 1155, 1156 a 1366, u AMD pak na AM2, AM2+, AM3, AM3+ a FMI.




Free Flow Plus | Phantom Knight | Shiva | Vesta

Další zástupci sestávají z modelů Phantom Knight (o něco kompaktnější než Free Flow+, 8mm heat-pipe, barvu vykrojení je možno zvolit z možností červená/zelená/oranžová/fialová), Shiva (menší než předchůdci, cílí do mainstreamu, dostupné varianty budou černá+fialová nebo stříbrná+zlatá) a Vesta (nejnižší model, pouze 6mm heat-pipe, jenom jeden ventilátor, výška s nainstalovaným ventilátorem 96 mm).




Free Flow Plus | Phantom Knight | Shiva | Vesta

KL24

Řada chladičů firmy Zero Infinity se dostane do oběhu počátkem února/februára 2012. Ačkoliv neznáme přesně ceny jednotlivých variant, Vesta se začne prodávat od 28 € (zhruba 723 Kč). A když něco začne prodávat německý Caseking, potom je velká šance, že se to objeví i u nás.

Zdroj: techPowerUp!

Byl pro vás článek přínosný?