Hlavní navigace

Zima Software chystá hru Polda 7, na HitHitu již mají vybráno přes půl milionu

25. 6. 2020

Sdílet

Zdroj: Zima Software

Hra Polda se zřejmě dočká sedmého dílu. Česká firma Zima Software vyvíjí hry už od roku 1997 tehdy ještě pro DOS a herní série Polda je jejich nejúspěšnější počin. Sága má zatím šest dílů a sedmý byl také plánován. Kvůli nedostatku peněz spustili autoři crowdfundingovou kampaň na portálu HitHit.

První díl byl v roce 1999 nejprodávanější hrou v Česku a vedle PC vyšly všechny díly i na mobilních platformách Android a iOS. Hra Polda 7 pro PC má na HitHitu za cíl vybrat 400 tisíc Kč. Což se povedlo v krátké době a přestože do konce zbývá ještě 43 dní, vybráno je už přes půl milionu.

V Poldovi hrajete za policistu Pankráce, kterého dabuje Luděk Sobota. V sedmém díle, jehož scénář je napsaný už několik let, se Polda vydá na Celebritycon, setkání světových celebrit a pokusí se vyřešit případ tajemného mimozemského stroje. Minulý díl si můžete pustit i jako film.

CS24

Jednou z odměn za přispění je i možnost nadabovat si vlastní vedlejší postavu ve hře. Další pak vytvoření postavy přesně podle vaší karikatury – což si ale od vás už žádá velkorysý příspěvek v kampani. Dokončení hry je plánováno na říjen 2021 a prodejní cena by měla být 499 Kč.

zdroj: Hithit

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.