Hlavní navigace

Získejte Zoner Photo Studio za akční cenu 399 Kč. Platí pouze dnes (oživeno)

16. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Oživeno:

Jak se zdá, akce platí stále, ačkoliv měla včera, tj. 15. května, skončit.

Původní zpráva:

Jistě vám není neznámý český software Zoner Photo Studio. Kvalitní aplikace pro všechny fotografy a nadšence přináší propracovanou správu obrázků, můžete je ale rovnou i editovat a pak sdílet se svými známými. V minulosti jsme se jí již několikrát věnovali, takže se nebudeme zdržovat zdlouhavým popisováním, protože čas letí. Znalci vědí a především na ně je akce zacílena.

Recenze: Zoner Photo Studio 14: propojení na cloud a grafická akcelerace

Prostřednictvím webu Seznam Tip si můžete pouze dnes pořídit Zoner Photo Studio 13 Pro. Profesionální edice by vás běžně vyšla na 1 499 Kč, v akci za ni dáte pouhých 399 Kč. Toto jistě stojí za pozornost, nemyslíte? Za silně sníženou cenu získáte plnohodnotnou verzi skutečně profesionální aplikace, licence ani není časově omezena, zkrátka žádné háčky. Na pořízení kuponu však nemáte moc času, získat jej můžete pouze během dnešního dne. Kupon samotný nicméně můžete uplatnit ode dneška až do 31. srpna 2012.

 

Třináctá verze, pravda, není ta nejaktuálnější. Momentálně si můžete pořídit čtrnáctou řadu populárního softwaru. Jenže ona se starší „třináctka“ vůbec nemá za co stydět. A navíc kdybyste chtěli, můžete posléze za rozumný peníz upgradovat. Zajímavé je, že když si dnes koupíte Zoner Photo Studio 13 Pro v akci za 399 Kč, můžete posléze přejít na novější verzi Zoner Photo Studio 14 Pro za 799 Kč. To je sleva pro majitele předchozí verze. Když to sečtete, zjistíte, že vás čtrnáctá řada touto cestou vyjde na 1 198 Kč.

MMF24

Kdybyste však chtěli koupit rovnou Zoner Photo Studio 14 Pro, zaplatíte normální cenu 1 499 Kč. Takže dnešní akce se vám může skutečně vyplatit. Pokud patříte k dlouhému zástupu fanoušků správce a editoru fotografií, neváhejte a zamiřte na Seznam Tip.

Akce na Seznam Tip

Byl pro vás článek přínosný?