Hlavní navigace

Změní se Live služby na Kumo služby?

15. 12. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Oficiálně zatím víme jen to, že Microsoft chce změnit název svého vyhledávače Live Search. Ten se totiž zmítá někde v zapadlých končinách podílu na trhu. Právě nové jméno by mělo vnést trochu světla a hlavně hodně nových uživatelů do jeho současné, nepříliš výhodné situace. A protože doména Kumo.com je ve vlastnictví Microsoftu, jeví se právě tento název jako nejpravděpodobnější varianta.

I přes oficiální mlčení softwarového giganta nám však hodně napoví nedávný pokus Microsoftu registrovat Kumo jako novou obchodní značku. A to nikoliv pouze pro vyhledávač, ale obecně pro software i hardware. Z relativně rozsáhlého výčtu služeb, které jsou horkými adepty na nové označení Kumo, jmenujme například internetové inzerce, telekomunikační a vzdělávací služby, stejně jako nějaké ty oddychové, zaměřené na zábavu.

Hardwaru by se značka Kumo měla dotknout v oblasti jeho designu a návrhu, stejně tak jako softwaru. Oficiálně sice nic potvrzeno není, ale je jistě více než zřejmé, že Microsoft plánuje něco většího, než „pouhé“ přejmenování vyhledávače. Dočkáme se tak nové řady Kumo produktů? To ukáže jen čas.

Zdroj: Softpedia

Byl pro vás článek přínosný?