Hlavní navigace

CnewsTV: armádní robot s pohyby jako člověk [video]

6. 11. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Skvělý dvacátý díl našeho seriálu je zde a s ním další pětice povedených videí.

Robot Petman

Určitě jste netušili, že také armáda má svého odborníka na zkoušení oblečení. Jmenuje se PETMAN a jedná se o speciálně zkonstruovaného robota od Boston Dynamics, který testuje oblečení pro americké vojsko. PETMAN umí simulovat chování člověka, včetně jeho pohybů, tělesné teploty nebo pocení.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Budoucnost s Microsoftem

Společnost Microsoft nabídla jedinečné video, které ukazuje, jakým směrem se budou ubírat některé nové koncepty. Podívejte se na futuristické video a užijte si představu blízké budoucnosti se všemi dokonalými holografickými displeji a 3D zobrazovacími plochami. Firma uvádí, že některé z těchto představ by se mohly realizovat za 5 – 10 let.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Veselé Velikonoce s Vodafonem

Už se těšíte na Vánoce? Vodafone vám přináší skvělou velikonoční nabídku namísto vánoční, kterou má překvapivě každý prodejce. Buďte o krok napřed a podívejte se na skvělé video s velikonočními králíčky, kteří zpívají upravenou verzi písničky od Nightwork. Už pracujete na tom správném nášlehu?

" frameborder="0" height="315" width="560">

Reakce Rowana Atkinsona na nehodu

Jak jsme si dokázali v jednom z předchozích dílů našeho seriálu, Rowan Atkinson, známý hlavně svou rolí Mr. Beana, je velký fanda do automobilových závodů. Na dnešním videu uvidíte jeho reakci na nehodu, která se udála na Velké ceně Indie F1 v Dillí. Konkrétně se jedná o nepříjemnou kolizi formulí Hamiltona a Massy.

" frameborder="0" height="315" width="560">

DT24

Setkání s velrybou

Moment překvapení, který nikdo nečekal. Muž natáčí na video mladou dívku, která se učí surfovat v Santa Cruz. Najednou se z moře vynoří velká hladová velryba, která se snaží nalovit pár ryb. Stačilo, aby byla dívka s člunem o pár metrů blíže, a velryba by je jednoduše spolkla jako malinu.

" frameborder="0" height="410" width="560">

Byl pro vás článek přínosný?