Hlavní navigace

CnewsTV: Co když se vymění notebook za psací stroj? [video]

13. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Osmašedesátý díl našeho seriálu s pěticí videí, která nás zaujala v uplynulém týdnu.

 

Co holky neříkají

Stěžujete si na své ženské polovičky? Chcete, aby byly více jako vy? Následující video vám názorně předvede, jaké holky skutečně nejsou. Aby vás vaše dívka požádala o sportovní přílohu v novinách nebo po vás nechtěla, abyste si uklízeli, tak o tom si můžete nechat jen zdát.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Student na přednášce

Skupina BanditiCZ si pro svůj Youtube kanál vymýšlí originální vtipná videa. Do jejich nejnovějšího vtípku zapojili profesora vysoké školy, který musel překousnout, že si jeden z jeho studentů psal poznámky na psacím stroji, čímž budil nevídaný rozruch.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Stroj poháněný lidmi

Stroje poháněné nejrůznějšími motory jsme v našem seriálu již měli, ale nyní přichází něco nového. Uvidíte, jak se sami lidé stali součástí svého vynálezu, kterým je dokonale promyšlená dráha. Co bude výsledkem jejich snažení se dozvíte na konci videa.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Reklama na Sony Entertainment Network

Na internetu se objevila pěkná reklama od Sony, která propaguje službu Sony Entertainment Network. Z jednoho účtu máte přístup na globální síťovou platformu, která vám nabízí mnoho možností zábavy. Ať se jedná o hudbu, filmy nebo hry, vše budete mít pod jednou střechou.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Navigace TomTom

Firma TomTom přináší svou navigaci jako novou aplikaci pro telefony s Androidem. Mobil máte vždy po ruce, takže jakmile jste ztraceni, stačí ji zapnout a jste v pohodě. Podívejte se na bláznivou reklamu propagující právě tuto aplikaci. Vaše cesta autem bude nyní jednodušší.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?