Hlavní navigace

CnewsTV: David Beckham hraje Beethovena [video]

10. 6. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

51. díl našeho seriálu je tady a s ním pečlivě vybraná pětice videí, která se za poslední týden objevila na internetu.

 

Beckham hraje Beethovena

Které reklamy jsou nejvíce oblíbené? Přece ty, v nichž si zahraje nějaká významná osobnost. To platí i pro reklamu na nový Galaxy Note. Hlavním protagonistou je fotbalista David Beckham, který to pořádně rozparádil s fotbalovým míčem. Přesnými údery míče do bubnů zahrál Beethovenovu skladbu Óda na radost.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Notebook s dual obrazovkou

Na Computexu 2012 se objevilo zcela nové zařízení Asus Taichi, které spojuje výhody notebooku a tabletu. Produkt nabízí obrazovku uvnitř otevíratelné části jako u standardního notebooku, tak dotykovou obrazovku na vnější části. Obě obrazovky mají HD rozlišení a mohou být zapnuty současně. No nechtěli byste to taky?

" width="560" height="315" frameborder="0">

Svůdné pohyby

Překvapivá reklama na nové ovládání chytré televize od Samsungu. Dívka svými pohyby svádí muže přes ulici. Každý chlap, který ji vidí mávat, si myslí, že je to právě on, kdo ji zaujal. Skupinka se vyřítí na ulici ke své krásce, zaťuká na dveře a... nechejte se překvapit. Heslo zní: dívej se, ale nesahej.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Neskutečné billiard triky

Dokonalý sestřih těch nejlepších triků v billiardu. Užijte si pohled na netradiční kousky, kde záleží na každém šťouchnutí do koule. Hráči museli jistě dlouho tvrdě pracovat na tom, aby se jim jejich vymyšlené kousky povedly hned napoprvé.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Šílený sport na věži

Tentokrát na konec nemáme video se zvířátkem. Podívejte se na partičku šílených Rusů, kteří bez jištění zdolávají vysoké věže. Nejen že na ně vyšplhají, ale navíc hazardují se svým životem v silném větru. Nic pro slabé nátury.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?