Hlavní navigace

CnewsTV: Double-decker dělá kliky [video]

29. 7. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Sedmapadesátý díl našeho seriálu a pět nových videí, které stojí za to vidět.

 

Mr. Bean na LOH

Zahájení XXX. letních olympijských her v Londýně proběhlo velkolepě. Nechyběla královna Alžběta II. jako Bond girl s Jamesem Bondem nebo slavný Mr. Bean, na jehož sestřih se můžete nyní podívat. Bean se stal součástí velkého orchestru, ale nebyl by to právě on, kdo si vše neupraví po svém.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Double-decker dělá kliky

A když jsme nakousli téma LOH, tak ještě pro vás máme jedno video. Londýn je známý svým červeným patrovým autobusem. Výtvarník David Černý z něj vytvořil pro olympijské hry umělecké dílo. Autobusu z roku 1957 přidal obrovské paže, se kterými může dělat kliky. Double-decker je k vidění před Českým domem v Londýně.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Kompilace pádů

Léto je plné nových sportovních zážitků spojených s vodními hrátkami. Mnohdy jsou nečekané situace pouze úsměvné, ale někdy si lidé zadělávají na pořádný malér, který je bude bolet ještě hodně dlouho. Podívejte se na sestřih nezdarů a pádů, které byly natočeny v červenci.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Meloun vs. gumičky

Jestli máte rádi pokusy, tak pro vás máme jeden netradiční s vodním melounem. Na zpomalených záběrech uvidíte, jak se velký meloun pod tlakem několika desítek gumiček roztrhne vejpůl. Tohle doma určitě nezkoušejte, jinak budete mít vymalováno.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Buty – Píseň práce

V novém videoklipu slavné skupiny Buty se největší hvězdy české pop music dostanou až na úřad práce, kde si chtějí sehnat práci. Nechybí Tomáš Klus, Aneta Langerová, Marek Eben, Petr Janda nebo na závěr také Karel Gott, kteří si dělají legraci ze situace v hudebním odvětví.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Byl pro vás článek přínosný?