Hlavní navigace

CnewsTV: Herci z The Big Bang Theory si střihli taneční číslo [video]

24. 11. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Čtyřiasedmdesátý díl našeho videoseriálu je připraven. Užijte si všech pět videí.

 

Herci z The Big Bang Theory si střihli taneční číslo

Jestli jste fanoušky úžasného seriálu The Big Bang Theory, následující video musíte vidět. Herci mají velký smysl pro humor a při natáčení jednoho z dalších dílů si s celým štábem připravili dokonalé taneční číslo, které předvedli všem přísedícím. Jen Sheldon se nám stáhnul někam do ústraní. Bazinga!

" width="560" height="315" frameborder="0">

Euforie z nového zařízení

Antivirus Norton si připravil velice netradiční reklamu. Když si zakoupíte nové zařízení, jste ohromeni jeho novými funkcemi natolik, že si ničeho jiného nevšímáte. Snažte se nejdříve myslet na bezpečí vašeho zařízení, abyste nepřišli o data, na kterých vám záleží.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Hloupé způsoby, jak zemřít

Kreslené video vás ponaučí, že některé činnosti mohou vést až k zbytečné smrti. Je to až s podivem, že tato obyčejná jednoduchá písnička má na svém kontě už přes 21 milionů zhlédnutí. Melodie je však dost chytlavá, takže si ji budete broukat ještě dlouho potom.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Rekordní běh po čtyřech

A máme zde další sportovní výsledek, který se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů. Japonec Kenichi Ito se stal nejrychlejším běžcem, který dokázal uběhnout 100 metrů po všech čtyřech. Dvacetidevítiletý mladík dráhu uběhl pod osmnáct sekund. Jeho běžecký styl se podobá opičímu, samotný Ito je totiž studuje.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Pojištěná kočka

Švédská pojišťovací společnost Folksam vyzvala své klienty, aby zasílali své nápady pro televizní reklamu. Nápad Evy Leijonmarkové, která má u firmy pojištěnou kočku, se zrealizoval a na internetu se stal hitem. Kočky padající z nebe volným pádem mají své odpůrce i fanoušky. Co je však jisté, že se video natáčelo ve studiu, nikoliv venku, jak si mnozí myslí.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?