Hlavní navigace

CnewsTV: I škola může být sexy [video]

5. 2. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na úvod si zazpíváte jednu známou znělku amerického seriálu, dále se podíváte na nové reklamy od společnosti Coca Cola a Pepsi. Necháte se zlákat studiem na univerzitě nebo budete žasnout nad talentem pouličního umělce.

Třiatřicátý díl našeho seriálu vám nabízí pětici pečlivě vybraných videí, která nás zaujala.

Lehce dráždivá fakulta

Také v České republice se najdou zajímavá videa s nápadem. Jedním z nich je video určené k propagaci Lesnické a dřevařské fakulty (LDF) Mendelovy univerzity v Brně s cílem nalákat nové uchazeče o studium. „I škola může být sexy,“ řekli si studenti a ve videoklipu ukázali svá těla. Tak co? Chcete začít studovat na této univerzitě?

" width="560" height="315" frameborder="0">

Přepracovaná znělka seriálu Simpsonovi

Když nemáte kapelu, netruchlete. Složitou písničku si můžete zazpívat i sólo, jak to dokazuje následující video. Chlapík si sám bohatě vystačí na to, aby dokonale zreprodukoval známou znělku slavného kresleného seriálu Simpsonovi. Sám ze sebe si vytvořil dokonalý orchestr zvládající všechny hudební nástroje. Navoďte si veselou náladu a zazpívejte si s ním.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Pouliční hudebník

A nyní se přeorientujeme na smutnější vlnu. Pouliční hudebník Bryson Andres ukazuje svůj talent hraním na elektronické housle se skladbou Secrets od skupiny One Republic před jedním z amerických obchodů. I když je sám, hraní ho dozajista baví a umí si i něco přivydělat.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Pepsi pro všechny

Na internetu se objevila perfektní reklama na Pepsi, která vás zavede do středověku. V zemi vládne král sir Elton John a poddaní se ho snaží přesvědčit svými výkony, aby si zasloužili plechovku ušlechtilého moku Pepsi. Melanie Amaro, vítězka amerického X Faktoru, však nastolí pořádek svým úchvatným zpěvem a rozhodne, že Pepsi bude pro všechny.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Coca Cola Polar Bowl

Také konkurent Pepsi firma Coca Cola připravila svou sérii nových reklam. Vystupují v nich dva polární medvědi, z nichž každý je zastáncem jiného týmu na americkém Super Bowlu. V rozkošné reklamě si Coca Cola vytvořila vlastní medvědí soutěž s názvem Polar Bowl. Ať fandíte komukoliv, Coca Cola vždy vítězí.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?