Hlavní navigace

CnewsTV: Jde napsat esemesku za jízdy? [video]

13. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Další už 47. díl našeho seriálu naplněný skvělou pětkou videí je zpět.

 

Jde napsat SMS za jízdy?

Další video názorně ukazuje, že u řízení by se neměly psát zprávy na mobilním telefonu. Spot byl vytvořen v Belgii pro kampaň Responsible Young Drivers, která se snaží ukázat lidem, že psaní zpráv může za volantem zabíjet. Nejvíce takových obětí se nedožilo ani 25 let.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Úžasné triky na kole

Sestřih záběrů pro všechny sportovní nadšence. Užijte si nepřeberné množství triků na nerovných plochách, mezi nimiž nechybí nebezpečné skoky na freestyle kolech a balancování na zábradlí. Tak velká dávka adrenalinu, až se tají dech.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Filharmonie v metru

Kodaňská filharmonie v dubnu mile překvapila pasažéry metra, když jim zahrála skladbu z dramatu Peer Gynt. Lidé nastoupili do metra a hned začal hrát skutečný orchestr. Ladné tóny vykouzlily úsměv na mnoha tvářích. Akci zorganizovalo rádio Klassisk, které hraje především klasickou hudbu.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Narozeninová oslava pokaždé jinak

A nakonec máme pro vás zábavné interaktivní video, které připravila firma Tipp-Ex. Obyčejná zápletka, kdy chce lovec oslavit medvědovy narozeniny, se zvrhne s příletem meteoritu. Rozhodněte, jestli bude party pokračovat. Do bílého políčka pak můžete napsat rok, v němž se odehraje konec příběhu. Možností je opravdu hodně.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Medvědí vláček

Skutečnou podívanou zažili lidé, kteří natočili následující video s malými medvíďaty. Jedno po druhém se postavilo na zadní a předními tlapami se opřelo o svého sourozence s cílem olízat mu co nejlépe hlavu a ucho. Tak se medvídci spojili do dlouhého vláčku.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?