Hlavní navigace

CnewsTV: Jubilejní 100. díl - 10 x TOP 10 nejlepších videí [video]

25. 5. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jsme rádi, že nás pravidelně sledujete. Dnešní díl je tak trochu speciální, protože se jedná o 100. díl našeho seriálu, který vám týden co týden servíruje vybrané lahůdky se ze světa internetových videí.

 

TOP 10 nerváků u počítače

Počítač by měl lidem sloužit nejen k práci, ale také k zábavě. Určitě to sami dobře znáte, že když se vám něco nedaří podle vašich představ, často to odskáče věc, která je zrovna po ruce. A v případě, že zrovna pracujete na stolním počítači nebo si hrajete hru na notebooku, je jasné, co bude cílem destrukce.

" width="560" height="420" frameborder="0">

TOP 10 nejničivějších počítačových virů

Trojští koně, červi, spamy, malware a všechny další druhy virů, které se šíří prostřednictvím internetu mají svůj vlastní žebříček dle úspěšnosti jejich zkázy pro majitelé počítačů. Znáte všechny druhy virů 20. i 21. století, které se do TOP 10 dostaly? Ověřte si své zkušenosti.

" width="560" height="315" frameborder="0">

TOP 10 míst, která nemáte dovoleno nenavštívit

Člověk chce za svůj život poznat co nejvíce věcí a navštívit co nejvíce míst. Některá místa na Zemi jsou však bedlivě střežena. Jsou určena pouze zasvěcenému počtu jedinců a ostatní sem nemají přístup. Tato místa jsou buď přísně tajná nebo jsou určena pouze specialistům.

" width="560" height="420" frameborder="0">

TOP 10 nejlepších skoků

Pocit, když člověk letí volným pádem, je nezaměnitelný. Někteří lidé rádi vyhledávají adrenalinové zážitky, kde se řítí střemhlav přímo k zemi. Sice si takovou zkušenost mnohdy neumíme představit, ale rádi se na ni podíváme na našich obrazovkách. Následující sestřih obsahuje ty nejšílenější skoky, mezi nimiž nechybí motorky, akrobatické létání nebo seskok do vody.

" width="560" height="315" frameborder="0">

TOP 10 komických filmových smrtí

Filmoví scénáristé zřejmě občas neví, jak zaujmout filmové diváky. Když už nevymyslí smysluplný děj, dají do filmu nějakou absurditu. Sestavený žebříček představuje deset různých způsobů, jakými zemřely filmové postavy. Tyto smrti místo smutku vyvolávají především smích. Pokud by vás zajímaly další zajímavé filmové žebříčky, navštivte Youtube kanál WatchMojo.

" width="560" height="315" frameborder="0">

TOP 10 vtipných šprýmů

Jak se říká, smích uzdravuje, a proto si dáme další dávku tohoto zázračného léku, tentokráte se můžete těšit na kombinaci se skrytou kamerou. Podívejte se na výběr deseti nejpovedenějších žertíků, které si na nic netušící kolemjdoucí připravil tým pořadu Just For Laughs.

" width="560" height="315" frameborder="0">

TOP 10 nejvtipnějších neproměněných šancí ve fotbale

Fotbal je jeden z nejoblíbenějších míčových sportů. Kdekdo by si chtěl zahrát za ty největší kluby a utkat se v těch nejvyšších fotbalových soutěžích na světové úrovni. I když fotbalisté berou vysoké platy, někteří z nich jsou schopni udělat úplně základní chyby. Kompilace deseti promarněných šancí, v nichž mohl hráč vstřelit gól ze vzdálenosti několika metrů.

" width="560" height="420" frameborder="0">

TOP 10 videí Harlem Shake

Bylo by až s podivem, pokud jste se ještě nesetkali s mánií zvanou Harlem Shake. Již tisíce lidí vytvořily své vlastní video, v němž předvádí své taneční kreace na určenou písničku. Tanec Harlem Shake si vyzkoušeli staří, mladí, zvířata, Simpsonovi i známé celebrity.

" width="560" height="315" frameborder="0">

TOP 10 usínajících zvířat

Kdy jsou zvířátka roztomilá? Přece tehdy, když spinkají. Ale když jsou ospalá a snaží se neusnout, tak jsou ještě roztomilejší. Stačí například sledovat usínající štěně labradora s tlapkami v lavoru, které si málem namočí hlavu i s ušima, nebo roztomilé koťátko máchající pacičkami ze spaní.

" width="560" height="315" frameborder="0">

TOP 10 nejhorších tetování se zvířaty

A nakonec zvířátka v trochu netradiční podobě. Lidé si mohou zkrášlovat svá těla různými způsoby. Od plastických operací, přes piercingy nebo umělé opálení. Tetování je specifický způsob umění, který lidem umožňuje zvěčnit konkrétní obrázek přímo na kůži. Ne každé tetování se však podaří podle představ. Podívejte se na deset nejškaredějších zvířecích tetování.

" width="560" height="420" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?