Hlavní navigace

CnewsTV: kterak robot složil Rubikovu kostku [video]

23. 10. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Osmnáctý díl seriálu vám přináší novou pětici videí, která nás zaujala.

Jak soudíte knihu?

Následující videoklip je opravdu skvělým počinem, co se týká pravdivých reklam. Aby firma Dermablend ukázala kvalitu svých profesionálních přípravků, přizvala si na pomoc Ricka Genesta, který se mimo jiné zapsal do Guinnessovy knihy rekordů jako tzv. Zombie Boy, stal se modelem značky Thierry Mugler nebo se objevil ve videoklipu Born This Way od Lady Gaga. Dermablend v reklamě ukazuje, jak by Rick vypadal, kdyby nebyl potetovaný.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Robot na složení Rubikovy kostky

Nedávno jsme vám v našem seriálu ukázali člověka, který umí nejrychleji složit Rubikovu kostku nohama. Nyní se můžete podívat na dokonalé zařízení, které dokáže tuto kostku složit rychleji než všichni rekordmani. Podívejte se na video a žasněte nad robotem zvaným CubeStormer II.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Matt Harding se vrátil do Prahy

Matt Harding se proslavil svými cestami po celém světě. Aby se na každém navštíveném místě pouze nevyfotil, tak se sám natočil, jak předvádí svůj povedený taneček. Videa ze všech zemí sestříhal do jednoho klipu „Where the Hell is Matt“ a to dal na internet, čímž se z obyčejného Matta stala světoznámá celebrita. Podívejte se na nové video z pražských Ledeburských zahrad, které se pořídilo na nové připravované video tohoto mladíka.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Kreslené vtipy na YouTube

Jak to tak vypadá, na YouTube se objevila nová skupina jménem CZSKTUBE, která bude svým odběratelům přinášet kreslená videa plná originálních vtipů. Na YouTube byl zatím přidán první vtip, který vás zaručeně rozesměje. Uvidíme, zda se opravdu jedná o tak nadějný projekt s kvalitním humorem.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Tučňáci kradou kamení

Ve zvířecí říši najdeme velké pracanty, kteří se nezastaví ani v mrazivé zimě. Mluvíme o samečcích tučňáků, kteří v období, kdy mají samičky naklást vejce, se snaží postavit to nejlepší hnízdo. Samičky si pak hnízdo vybírají, proto se samečci snaží nastřádat co možná nejhezčí kameny. Někdy to vyústí i v krádež od ostatních jedinců.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Byl pro vás článek přínosný?