Hlavní navigace

CnewsTV: Legendární sestřih neskutečně talentovaných lidí [video]

15. 6. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Stotřetí díl našeho seriálu a pět vybraných videí napříč internetem je tu pro vás.

 

Legendární sestřih neskutečně talentovaných lidí

Někteří lidé mají talent na zpívání, jiní na tancování, ale vězte, že následující kompilace je plná lidí, kteří si svůj talent vydobyly pouze svou pílí. Objevte neskutečné osoby, které umí žonglovat s míčky na vodní hladině nebo dokážou předvést show s natahování pizzového těsta.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Stínový tanec o historii Anglie

Talentové soutěže jsou pro lidi skvělým lákadlem, jak se zviditelnit a možná i vyhrát pár peněz. Je dobré vědět, že existují lidé s neskutečnými talenty, na které je radost se podívat. Stejně jako u nás i v anglické verzi Británie má talent se objevilo stínové divadlo. Skupina Attraction, jejichž základ tvoří Maďaři, si připravili další příběh

" width="560" height="315" frameborder="0">

Vystrašená kočka

Když kočka zkoumá něco nového, co ještě nezná, musí se u toho pořádně zamýšlet. Jak jinak by se dala vysvětlit situace, když sleduje jednoho ještěra a druhý se k ní nečekaně připlíží zezadu tak, že ji vystraší. Kočka se rázem doslova zblázní, začne skákat a běhat po pokoji.

" width="560" height="420" frameborder="0">

Tung Tucking Ting song

U dalšího videa vás chceme varovat, protože to vypadá, že tento song bude nástupcem šílenství zvané Harlem Shake. Na internetu se začínají objevovat nová videa přizpůsobená pro taneční písničku Tung Tucking Ting. Lidé tancují a nechávají se unášet touto chytlavou melodií. Přinášíme pár ukázek. Uvidíme, jak se to celé rozvine.

" width="560" height="420" frameborder="0">

" width="560" height="420" frameborder="0">

Jak být lepším fotbalistou?

A nakonec úsměvné video pro všechny, kterým se nedaří hrát fotbal. Máte problém se trefit do míče? Nikdy nejste dostatečně rychlí a ostatní hráči vás lehce obehrají? Zkuste hrát bez míče. Tento způsob vám zaručeně pomůže vyřešit váš problém:)

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?