Hlavní navigace

CnewsTV: robot, který létá jako pták [video]

31. 7. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Osmý díl seriálu a pět nových videí, které musíte vidět.

Robot, který létá jako pták

Již bylo vynalezeno hodně robotů, kteří jsou schopni se udržet nad zemí. Nebyl však vytvořen takový, který by vypadal jako pták a který by tak i létal, dokud se tohoto úkolu nezhostil Markus Fischer a jeho tým. Markus na konferenci TEDGlobal 2011 představil svého nového ultralehkého robota pojmenovaného jako SmartBird, který se podobá rackovi a ve vzduchu se udrží máváním křídel.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Nehody dívek v létě

Všichni si určitě užívají skvělých letních dnů, které nejčastěji využíváme na nejrůznější sporty a dovádění ve vodě. V následujícím videu se můžete podívat na některé nepodařené sportovní aktivity něžnějšího pohlaví. Sice by se někdy mohli muži vypořádat s danou aktivitou mnohem lépe, ale na dívky je na 100 % lepší pohled. Pokud možno, tak si z uvedeného videa neberte příklad.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Dokonalý blijící kelímek

Často jsou nejprohlíženější videa ta, která vzniknou úplnou náhodou. V tomto videu uvidíte práci jednoho muže, který se více než nudil ve své práci, a tak si vymyslel dokonalou zábavu, která baví tisíce lidí na internetu po celém světě. Z obyčejného papírového kelímku si vytvořil obličej postavičky, která se při čepování kávy, vody nebo mléka netváří moc nadšeně.

" frameborder="0" height="450" width="560">

Co dokážou Češi v Londýně

Velice nápadité video, za kterým stojí spousta píle a snahy mladých nadaných chlapců. Jedná se o video, které si hoši sami natočili a sestříhali. Vytvořili z něj skvělý klip a nyní se mohou těšit z pozitivních ohlasů všech fanoušků freerunningu, což je sportovní disciplína zakládající se na plynulém překonávání překážek. Podívejte se na to, co se všechno dá zvládnout s vlastní ohebností a šikovností.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Chytrý pejsek

Když je pejskům vedro, tak se jejich pánečci snaží jim jakkoliv pomoci, aby se trochu ochladili. Jistě znáte malé bazénky pro psi, které k tomuto účelu mohou využít. Jeden buldog se rozhodl, že si svůj bazének přesune domů. Jak to dopadne, když se dominantní pes rozhodne bazének do úzkých dveří procpat, tak na to se podívejte v domácím videu.

" frameborder="0" height="450" width="560">

Byl pro vás článek přínosný?