Hlavní navigace

CnewsTV: Rozbalení krabice očekávané herní konzole Xbox One [video]

10. 8. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Další skvělé 111. pokračování našeho seriálu s novými videi, které stojí za to vidět.

 

Rozbalení krabice očekávané herní konzole Xbox One

Major Nelson alias programátor XBL Larry Hyrb nečekaně odhalil balení nové herní konzole Xbox One, která dorazí do vybraných zemí v listopadu tohoto roku. Bohužel k nám se dostane až příští rok. Speciální edice Day One Edition obsahuje kromě herní konzole Xbox One také senzor Kinect, vylepšený bezdrátový ovladač Xbox One s chromovým D-padem, Xbox One Chat Headset nebo HDMI kabel s podporou 4K.

Český biker předjel soupeře po zdi

Český jezdec Michal Maroši se v Jablonci nad Nisou účastnil závodu ProTour ve fourcrossu. Nejprve se mu dařilo držet první pozici, avšak následně upadl a byl předjet maďarským bikerem Tamasem Tarrem a Čechem Jonášem Stehlíkem. Zbývaly poslední metry do cíle, Maroši využil příležitosti a předjel oba soupeře po dvoumetrové zdi. Na oficiálním videu není jeho kousek příliš vidět, a proto si vychutnejte také amatérské záběry Tomáše Ticháčka.

Vtípek s růžovým kloboukem

Jestli si chcete z někoho udělat zcela nevinnou legraci, máme pro vás jednoduchý způsob. Stačí vzít klobouk, nenápadně ho dát na hlavu potřebné osobě a rychle zmizet v davu. Uvidíte, co osoba s kloboukem udělá. Nechá si ho? Bude se snažit najít jeho majitele? Každopádně bude z této maličkosti úplně vytočena z míry.

Lidé jsou úžasní

Povedená kompilace nejrůznějších videí ze světa lidí, kteří mají talent, kteří jsou neobyčejní, kteří jsou prostě v něčem jedineční. Vychutnejte si jedinečné záběry z roku 2013, na nichž najdete nejrůznější sporty i činnosti.

Kočka v oblečku jede na Roombě

Je vidět, že se žena na videu pečlivě stará jak o své domácí mazlíčky, tak o úklid domácnosti. Svou milovanou kočičku oblékla do župánku, který připomíná žraloka, a nechala ji povozit na robotickém vysavači po kuchyni. Se "žraločí" kočkou má žena na svém Youtube účtu mnohem více videí. Svou sbírku videí neustále rozšiřuje o další kousky.

Byl pro vás článek přínosný?