Hlavní navigace

CnewsTV: Segway v myčce [video]

3. 7. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Čtvrtý díl seriálu a nová pětice videí, která nás tento týden zaujala. Příjemnou zábavu.

Pořad Partička je zpět

Jistě jste na televizních obrazovkách nedávno zaznamenali skvělý pořad s názvem Partička. Ten, kdo jej nezná, tak se může na jednotlivé epizody dívat přes internet. Partička byla na chvíli pozastavena a nyní jsou herci zpátky v plné polní. Zde je jedna z nejoblíbenějších a zároveň nejzábavnějších her, které v Partičce účinkující hrají. Tři herci mají nějakou nemoc, která se projeví jen nějakou činností, čtvrtý herec musí poznat, kdo z nich se jak chová a co je spouštěč.

" width="425" height="349" frameborder="0">

Kočka boxuje se psem

A další video nás zavede do světa zvířátek. Již od pradávna se kočky a psi nemají v lásce, což ukazuje i následující video. Velký pes si chce složit hlavu vedle spící kočky. Jí se však chování psa nelíbí a snaží se psa odehnat údery tlapek, které napodobují boxery v ringu. Nikdo z nich nemá důvod se vzdávat, a proto se podívejte, jestli jeden nebo druhý ustoupí.

" width="560" height="349" frameborder="0">

Segway v myčce? Proč ne!

A jedno kuriózní video, kde uvidíte majitele pojízdného osobního vozítka s označením segway. Sice není přesně jasné, proč se na první pohled již dospělý muž snažil nacpat do myčky pro auta, ale aspoň to nemusíte zkoušet sami. Lechtivé kartáče a studená voda tohoto muže zřejmě už příště odradí od vymýšlení podobných hloupostí na tak drahém vozítku.

" width="425" height="349" frameborder="0">

Ze života ovoce a zeleniny

Skupina Perla Group se zabývá dabovaným překladem různých seriálů z angličtiny. Jedním z nich je také Otravný pomeranč. Podívejte se na pilotní díl z této série, který ukazuje život obyčejného nudícího se pomeranče na kuchyňské lince. V každém dílu se objevuje vždy jiné ovoce, zelenina nebo jídlo, které pomeranč provokuje svým mluvením. Takže si pusťte zcela první díl, kde uvidíte pomeranč a jablko.

" width="560" height="349" frameborder="0">

Sexpert radí Rytmusovi, jak balit holky

Rapper Rytmus se od doby svého porotcovství ve slavné soutěži stal neoblíbenou postavou slovenského showbyznysu. Není proto divu, že různá média a internetové pořady se snaží jej zahrnout do svých parodií. Zhledněte si jednu parodii, kde je „Rytmus“ hostem pořadu, který mu má pomoci sbalit nějakou holku. Sexpert mu názorně ukáže balící taktiku, kterou pak musí zopakovat.

" width="560" height="349" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?