Hlavní navigace

CnewsTV: Test sluchu – Které frekvence slyšíte? [video]

17. 8. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

112. díl našeho seriálu je připraven a s ním rovněž videa, která musíte vidět.

 

Test sluchu – Které frekvence slyšíte?

Slyší vaše uši frekvence, které by měly slyšet? Vyzkoušejte si snadný test od AsapScience, který začíná na hodnotě 8000 Hz. Dále se pokračuje od 12 000 Hz, kterou slyší lidé pod 50 let, až do 19 000 Hz, což je hodnota určena pro mladé lidi pod 20 let. Samozřejmě záleží také na tom, jak kvalitní máte reproduktory. Zvuk na všech zařízení bohužel nejde reprodukovat. Vyzkoušejte různá sluchátka nebo jiný počítač a video spusťte ve kvalitě 1080p.

Na Jane něco není v pořádku

Wishclouds je nová aplikace na AppStore, která je určena majitelům mobilních telefonů iPhone. Po její instalaci můžete jednoduše hlídat, kdy se vaše oblíbené položky v internetových obchodech dostanou do prodeje. S touto aplikací přichází na svět také vtipné reklamní video s dívkou jménem Jane.

Pokoj otočený o 90°

Znáte to, dva bratři, kteří si dělají naschvály. Jeden z nich zcela změnil svému bratrovi jeho Facebook profil, což si druhý bratr nedal líbit. Jakmile byl na dovolené, předělal mu jeho pokoj na dívčí. Tak si na to zvykl, že i když o rok později svému staršímu bratrovi žádnou lumpárnu neprovedl, na svého bratra připravil další, o hodně náročnější změnu pokoje. Když se vrátil z dlouhé cesty, našel svůj pokoj otočený o devadesát stupňů. Podívejte se na oba šprýmy s pokojem a bratrovy reakce.

Debilní kecy důchodců

Jak se dalo čekat Erik Meldik a Čeněk Stýblo alias ViralBrothers jsou zase zpět v akci. Tentokráte si připravili novou várku debilních keců důchodců, kterou doplnili ještě o postřehy důchodců při telefonování, což je čistá reklama na nového mobilního operátora. Poznáváte některé hlášky, které používá vaše babička nebo dědeček?

Mládě pandy se setkává se svou mámou

První okamžiky po narození nového potomka jsou vždy vzácné. To platí i mezi zvířaty. V zoologické zahradě v tchajwanském městě Tchaj-pej se narodilo vzácné mládě pandy, které muselo být nějaký čas krmeno odděleně bez své mámy, jelikož by mu mohla ublížit. Po měsíci však došlo k dojemnému sblížení pandího mláděte a jeho maminky.

Byl pro vás článek přínosný?