Hlavní navigace

CnewsTV: Vánoční speciál 2012 [video]

22. 12. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

V 78. dílu našeho seriálu pro vás máme připraven vánoční speciál s dvojitou dávnou videí.

 

Andílci z Victoria's Secret

Jelikož na stránkách CNEWS brouzdají především pánové, první video považujte za takový malý dáreček. Krásné supermodelky z Victoria's Secret předvádí prádélko z nové kolekce a snaží se přitom zpívat vánoční koledu. Uvidíme, zda si při pohledu na jejich krásné postavy vůbec všimnete, že jim to zpívání moc nejde.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Debilní kecy na Vánoce

A je tu další nálož debilních keců známé dvojice Čeňka a Erika alias ViralBrothers. Možná jste se ve videu našli, protože hlášky jsou ryze české povahy. Hlavně se však bavte a nenechte si svátky ničím pokazit.

" width="560" height="315" frameborder="0">

S výzdobou v Brightonu je něco špatně

K Vánocům patří také spousta světýlek a ozdob. Bohužel ne každý zaměstnanec, který světelnou výzdobu musí instalovat na veřejná místa ve městech, má správnou vánoční náladu. Tento člověk v anglickém Brightonu skutečně nemá rád svou práci a všem to dal jasně najevo.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Koleda hráčů NBA

Jak vypadá správný zápal do hry s tematikou Vánoc se můžete podívat v následujícím videu. Basketbalisté si připravili jednu z vánočních koled, jejichž melodii dokázali zahrát úderem basketbalových míčů o zem. Rovněž se jedná o reklamu na speciálně připravený oděv, který budou mít hráči NBA oblečený na utkání přesně 25. prosince.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Google+ Hangout

V dnešní době internetu je mnohem snadnější se spojit se všemi vašimi blízkými, s nimiž se nemůžete sejít osobně. Google si připravil pěkné video s postavičkami z pohádky Wallace a Gromit, aby ukázal, jak může fungovat hromadná videokonference přes síť Google+.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Xindl X - Štědrý večer nastal

Vánoce by nebyly kompletní bez vánočních písní. Pojďme si zazpívat novou moderní verzi songu Štědrý večer nastal od Xindla X. Nezapomeňte se dokoukat až na úplný konec videoklipu, čeká na vás totiž ještě jeden tip na vánoční dárek.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Santa Superstar - Vánoční zázrak

A ještě jedna povedená česká písnička o Santovi, kterou má na starosti Marta Jandová a Gabriela Gunčíková. Ve videoklipu vystupuje známá dvojka komiků Michal Suchánek a Richard Genzer, kteří vás určitě pobaví. V pražském divadle Broadway v muzikálu Janka Ledeckého Vánoční zázrak si můžete poslechnout i starší verzi této písně.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Reklama pro obě pohlaví

Jedna z nových reklam na automobil Novo JAC J2, který se zavděčí jak ženám, tak i mužům. V reklamě se střídají pasáže pro ženy, kde auto vynikne s něžnými vlastnostmi, a pro muže, kteří si potrpí na rychlost, akci a adrenalin.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Sázky, které vyhrajete

Další série povedených triků, které se vám mohou hodit nejeden večer strávený s přáteli a rodinou. Naučte se pár jednoduchých fíglů a hned se stanete hvězdou každé party či oslavy. Když se s někým vsadíte, můžete si na konci roku i něco vydělat.

" width="560" height="420" frameborder="0">

Pes dostal 210 prázdných lahví

Také zvířátka s lidmi slaví Štědrý den. Někdy od svých páníčků dostanou skvělý dárek nebo zvířecí cukroví. Tomuto pejskovi udělala radost hromada prázdných PET lahví. Radost z dárků měl opravdu velkou.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?