Hlavní navigace

CnewsTV: Videoprojekce ve velkém stylu [video]

11. 9. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Čtrnáctý díl seriálu s dávkou vytříbených video specialit.

Videoprojekce ve velkém stylu

Možná jste zaznamenali, že se od 3. září bude každou sobotu až do 22. října promítat na Staroměstském orloji v Praze speciální projekce plná efektů označovaná jako video mapping. Promítání mapuje historii orloje a přináší divákovi neskutečný audiovizuální zážitek. Video mapping se dá dělat také ve velkém stylu na mnohem větší budovy. Důkazem je záznam mappingu budovy Lomonosovovy univerzity v Moskvě, který byl vytvořen při příležitosti 864. výročí založení Moskvy.

" width="560" height="345" frameborder="0">

100 let módy v Londýně

Následující video bylo vytvořeno opravdovými profesionály zabývajícími se virální reklamou. Jedná se o kampaň pro nové obchodní centrum Westfield Stratford City, které se má otevřít 13. září. Stane se tak největším nákupním centrem s módou v Evropě. Video bylo poskládáno ze záběrů tančící dvojice, která je oblečena do typického oblečení pro konkrétní desetiletí od roku 1911 po současnost. Hudbu k videu složil Tristin Norwell, režie se ujali Jake Lunt a The Viral Factory.

" width="560" height="345" frameborder="0">

Reklama na auto s křečky

Jak nejlépe nalákat nové zákazníky? Stačí vytvořit moderní video, které obsahuje nejnovější technologie, chytlavou hudbu a něco roztomile chlupatého. Právě na takový reklamní spot vsadila značka Kia propagující svůj nejnovější model vozu Kia Soul. Reklama s tančícími křečky a roboty si vede velmi dobře, už má na svém kontě více než 2 miliony zhlédnutí.

" width="560" height="345" frameborder="0">

Parodie na Česko Slovensko má talent

Od září se budete každou neděli na televizních obrazovkách setkávat s další řadou pořadu Česko Slovensko má talent. Jestli této show nemůžete přijít na jméno, tak se vám bude možná líbit následující hudební videoklip s Kazmou a Brunem, kteří stručně a vtipně popisují obsah prvního dílu. Písnička je velmi chytlavá, avšak primárně slouží jako reklama pro jedno rádio.

" width="560" height="345" frameborder="0">

Dvě tygří mláďata

A nyní něco pro milovníky exotických šelem. V pražské zoologické zahradě se narodily na konci června dvě samičky tygra sumaterského, které se mají čile k světu. Obě přibírají na váze každý týden zhruba půl kilogramu. Podívejte se na následující video, které zachycuje tato dvě malá pruhovaná koťátka, jak si vesele hrají a skotačí ve svém výběhu.

" width="560" height="345" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?