Hlavní navigace

CnewsTV: Zvířata hrají hry na tabletu [video]

6. 4. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vítejte u 93. dílu našeho seriálu s pečlivě vybranou pětkou těch nejzajímavějších videí z uplynulého týdne.

 

Debilní kecy v koupelně

Erik a Čeněk alias ViralBrothers dávají našim bránicím pěkně zabrat. Na apríla do světa vypustili další virální video debilních keců. V novém pokračování se můžete těšit na nejčastější hlášky z koupelny a "oné" místnosti, kde zaručeně nechcete být nikým rušeni.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Google nos

Nachytal vás na apríla někdo? Ve světě IT se urodilo mnoho zajímavých vtípků, kterým celá řada velkých značek zmátla nejednoho uživatele. Mezi nimi je i společnost Google, která si vymyslela tzv. Google nos. Jednoduše si v internetové databázi najdete nějaký pach, který si pomocí nové funkce můžete očichat přímo u vás doma. Jen přitisknete nos k počítači a můžete čichat. Škoda, že je to pouze šprým.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Líbací kouzelnický trik

Mladík Stuart Edge je opravdu skvělý kouzelník. Nejenom že si připravil pro kolemjdoucí dívky neotřelý kouzelnický trik, ale zároveň je jeho součástí kouzelný polibek. Každá dívka, kterou si na ulici vyhlídne, má za úkol si vybrat jednu kartu a podepsat ji nesmazatelným fixem. Poté ji přeloží a vloží do svých úst mezi zuby. To samé provede Stuart. V samotném závěru se po polibku jejich karty vymění. Můžete to vyzkoušet také. Trik není až tak těžký a můžete třeba vyloudit pusu od své vyvolené.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Optický klam se skládačkou

A nyní pro vás máme další logickou hříčku. Po zhlédnutí následujícího videa už nebudete vědět, čemu máte na světě věřit. Muž má v krabičce skládačku, která obsahuje několik obrazců tvořících čtverce. Jakmile muž tyto obrazce postupně přeskupí, tři čtverečky mu budou přebývat. Zajímavý matematický úkaz. Kdo na něj přijde?

" width="560" height="315" frameborder="0">

Zvířata hrají hry na tabletu

Moderní zařízení přináší do našich domovů nový druh zábavy. Někdy není na škodu podělit se například o svůj tablet s vaším milovaným mazlíčkem. Pusťte mu nějakou dobrou postřehovou hru a budete se divit, jak vysoké skóre nahraje váš pejsek ve hře Fruit Ninja. Nebo kolik mravenců pochytá váš přerostlý ještěr.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?