Hlavní navigace

Co chystá AMD na tento čtvrtek? Na Twitteru se objevily první indicie

21. 9. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na Twitteru AMD India se objevily náznaky odkazující na datum 25. 9. 2014. Nejprve se objevil obrázek se dvěma pilulkami, které jitří fantazii. Mnohem zajímavější než prezentovat vlastní domněnky je nechat tuto činnost na vaší fantazii. Pokud bychom se drželi nápadů v zahraničních diskusích, připomínají vám pilulky spíš scénu z kultovního filmu nebo souboj dvou společností. Tweet s obrázkem je doplněn otázkou, zdali jste připraveni na pohled do budoucnosti.

AMD India Twitter Druhý obrázek je již výřečnější a ledasco napovídá. Tweet hlásá: „Dokážete jmenovat náš první produkt, který zpracovával grafiku nezávisle na procesoru?“ Na obrázku se nachází prázdný obraz radaru a v pozadí logo AMD FirePro.

AMD India Twitter AMD India Twitter

Jaký produkt nám konkrétně AMD ve čtvrtek představí je naznačeno, avšak o konkrétní podobě toho mnoho nevíme. Žádné větší úniky informací či fotografií totiž zatím neproběhly, což svědčí o dobré umlčovací strategii AMD.

 

Bujnější fantazie nabízí jako další možnosti, jako například oznámení či uvedení nějaké nové grafické karty, k čemuž může vést nedávný únik fotografií hybridního kapalino-vzduchového chladiče. S tímto by bylo patrně spojeno také představení některého z připravovaných jader Tonga XT, Hawaii XTX či Fiji.

Zdroj: Twitter AMD India

Byl pro vás článek přínosný?