Hlavní navigace

Co na hodinky 13: Jednoduchý kalendář, ciferník od T-Mobilu a další tři stylové

17. 1. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Calendar for Android Wear

Google do hodinek už přímo integruje vlastní jednoduchou agendu, díky které můžete získat rychlé informace o aktuálním dni. Když se ale chcete podívat i na další dny, už máte smůlu a musíte hledat náhradu. Jako jedna z alternativ se jeví Calendar for Android Wear.

Ten je především zdarma a nutno dodat, že to je na aplikaci v některých ohledech vidět. Ovládání je totiž vyřešeno trochu krkolomně, a abyste se trefil do správného dne, chce to opravdu velkou přesnost. Po stránce funkcí však není aplikaci co vytknout a bez větších problémů si můžete zobrazit agendu jakéhokoliv dne v aktuálním měsíci.

Google Play

Co na hodinky 13

Můj T-Mobile

T-Mobile je prvním operátorem, který představil vlastní aplikaci pro chytré hodinky s Android Wear. Je součástí mobilní aplikace Můj T-Mobile, a když máte na zápěstí i chytré hodinky s Android Wear, můžete si aktivovat chytrý ciferník. Ten umí krom času zobrazovat i objemy čerpání vašich volných dat, minut nebo SMS zpráv. Bohužel zatím chybí nativní aplikace pro chytré hodinky, díky které byste se do přehledů dostali i v případě, kdy vám aplikace úplně nepadne do oka. Na druhou stranu je to první pokus tuzemských operátorů o aplikaci pro chytré hodinky a snad budou další jen přibývat.

Google Play

Co na hodinky 13

Digital Interactive Watch Face

Třetím dnešním tipem je ciferník Digital Interactive Watch Face. Ten se vám snaží nabídnout co možná nejvíce funkcí a možností. Ciferník je sice k dispozici zdarma, ale většinu pokročilých funkcí získáte až po odemknutí placené verze, která stojí necelých 40 korun českých. Jestli však hledáte ciferník, který vám dá co možná nejvíce informací, může být právě Digital Interactive Watch Face řešením.

Google Play

Co na hodinky 13

Crystal Watch Face

Crystal Watch Face je podobný předchozímu Digital Interactive Watch Face, neukáže vám ale tolik informací, takže nepůsobí tolik přeplácaně a také je k dispozici zcela zdarma. Na druhou stranu úplně chybí ambient mód, takže ciferník dá vaši baterce skutečně zabrat a řešením je vypnout always-on mód. Jestli však hledáte elegantní řešení pro kulaté hodinky a ještě ideálně zdarma, zkuste Crystal Watch Face.

Google Play

Co na hodinky 13

Layers Watch Face

Posledním dnešním ciferníkem a zároveň i tipem je Layers Watch Face. Je to taky zároveň jediný regulérně placený ciferník z dnešního výběru, jeho cena ale není nijak přehnaná a nepřehoupla se ani přes 30 korun. Za ty dostanete elegantní ciferník dělaný především pro kulaté hodinky s minimálními okraji. Ideálně se tedy jeví třeba Moto 360, i na ostatních kulatých hodinkách ale nevypadá špatně. Jestli tedy hledáte elegantní kulatý ciferník, určitě věnujte pár vteřin při rozhodování i Layers Watch Face.

Google Play

Co na hodinky 13

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku