Hlavní navigace

Co se za poslední rok událo v českém online světě?

Zdroj: Internet Info
Czech Internet Forum 2022 nabídne velkou debatu ředitelů největších mediálních domů, přednášky o trendy tématech i praktické workshopy.
Komerční sdělení
21. 6. 2022

Sdílet

Do konce června můžete využít zvýhodněnou, zaváděcí cenu vstupného. Program tradiční konference Czech Internet Forum pilujeme k dokonalosti. Průběžně budeme na web přidávat nová jména i témata.

Na jaká témata se můžete letos těšit?

Velká mediální debata: Jak obstojí média v konkurenci sociálních sítí?

Jak se daří médiím oslovovat nové, mladé publikum, jaké projekty pro ně připravují a co dělají pro to, aby uspěla v konkurenci sociálních sítí a herních platforem? Otázky přímo z praxe zodpoví CEO významných českých mediálních domů:

  • Jan Vlček, generální ředitel Nova Group
  • Martina Říhová, CEO Active Radio a CMI News
  • Marek Singer, generální ředitel Skupiny Prima

a zástupci dalších mediálních domů jako Czech News Center či Seznam.cz.

Přednášky reflektující aktuální témata v online světě

Affiliate marketing: co vám mohou přinést affiliate kampaně, jak je co nejlépe optimalizovat a vyhodnocovat? Konkrétní tipy nabídne Roman Dobiáš z Dognetu. Spolu se svým kolegou Vojtěchem Bartoňkem si pro vás připravili také praktický workshop.

Marketing vs. právo: jak být kreativní a zároveň vést kampaně v souladu s právem, prozradí advokátka Petra Dolejšová, specialistka na oblast marketingu, médií, e-commerce nebo ochranu autorských práv.

Role videa a Stories v komunikaci na sociálních sítích: na věc se podíváme prakticky, v konkrétních číslech. Jaký podíl tvoří v komunikaci video a jak je efektivní v brandových kampaních a jak v performance kampaních? Co má lepší organiku a proč? Vyplatí se investovat do populárních Stories? Na vše odpoví Vojtěch Lambert z LCG New Media.

Czech Ad ID: jak se vyvíjí společný projekt českých vydavatelů sdružených do CPEx a Seznamu? Co vše bude Czech Ad ID umožňovat a jak bude fungovat v RTB ekosystému, prozradí David Voráček z CPExu spolu s Pavlem Bouškou ze Seznam.cz.

Bude toho samozřejmě daleko více. Z marketingových témat se podíváme na trendy v e-mailingu, influencery nebo reklamu na sociálních sítích. Zaměříme se také na brand safety, distribuci a monetizaci obsahu či vývoj reklamních investic. Sledujte web konference, ať vám neuniknou novinky z programu.

Nezapomeňte:

Czech Internet Forum 2022 – do 30. 6. vstupenky za zvýhodněnou cenu

Kdy: 1. listopadu 2022 od 9 hod.

Kde: Konferenční Centrum City v Praze

Generálním partnerem konference je Dognet – profesionální affiliate síť se stovkami inzerentů a tisícovkami publisherů. Partnery jsou eHUB.cz, LCG New Media a Seznam.cz. Mediálními partnery jsou Cnews.cz, Marketing Journal, MediaGuru. Konference proběhne za podpory TUESDAY Business Network. Organizátorem je Lupa.cz, produkci zajišťuje Internet Info.