Hlavní navigace

Cosmos Black ve smutečním

3. 12. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Cooler Master Cosmos jsme již otestovali a je třeba říci, že je to vskutku unikátní skříň. Pokud bychom měli vypíchnout zvláštnosti tohoto high-endového skvostu, byly by to jistě 1,6 mm silné hliníkové bočnice, hmotnost takřka 17 kg a velké množství pozic pro 120mm ventilátory. Cooler Master se rozhodl přijít s limitovanou edicí Cooler Master Cosmos Black, která bude pro skutečné fajnšmekry.

Cooler Master Cosmos Black Case

Cosmos Black by měl být dostupný v limitovaném počtu 500 ks již velmi brzy. Dodávaný chladič nebude žádný jiný, než kvalitní Hyper Z600, jehož cena je u nás bezmála 1000 Kč včetně daně. Hyper Z600 bude rovněž vyveden v černé barvě, samostatně se jeho černá varianta prodávat nebude.

CM Hyper Z600 Black

Cooler Master Hyper Z600 Black bude dodáván se 120mm ventilátorem, jenž bude disponovat automatikou řídící počet otáček v rozmezí od 800 do 2200 rpm (revolutions per minute = otáček za minutu). Zvláštností toho chladiče je „čepička” na vrchní straně chladiče, která by měla zlepšovat chladící účinek pasivu a celkový průtok vzduchu ve skříni.

Cena této limitované edice nebyla ohlášena, nicméně je jisté, že Hyper Z600 Black nebude jediný bonus, se kterým bude Cooler Master Cosmos Black dodáván.

Zdroj: Fudzilla

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku