Hlavní navigace

CZC.cz prodává zajíce v pytli. Co jsou tajemné Geek boxy?

23. 1. 2019

Sdílet

Zdroj: Redakce

Obchod, který od loňska vytrubuje do světa, že je hrdou dvojkou (za Alzou), si na včerejší večer připravil netradiční akci. Ve 20:22 začal prodávat tzv. Geek boxy. Po vzoru černopátečních slev, kdy CZC.cz nabídl v omezeném počtu několik elektrických koloběžek nebo smartphonů za pár stokorun, šlo o limitovanou akci, v níž lze ušetřit i několik tisíc.

Zájemci ale nekupují konkrétní produkt, nýbrž překvapení. V 25 krabicích za 1499 Kč byly produkty značky Lamax v ceně od 2034 do 4990 Kč. Šlo o různé typy kamer, reproduktory či sluchátka. Uživatelé nevěděli dopředu, co koupí. Znali jen pravděpodobnost, s jakou se dané produkt v krabici objeví. Zákazník v každém případě ušetřil, avšak neměl jistotu, jestli získá zboží, o které měl opravdu zájem. (Dle zákona jej ale může do 14 dní vrátit.)

TIP: CZC.cz slaví 20. narozeniny. Začínalo ve sklepě prodávat CD mechaniky

CZC.cz testuje, zdali bude o takové akce zájem. V tuto chvíli ještě neví, jestli nabídku Geek boxů (a se kterými produkty) ještě někdy zopakuje. Včera se však po 25 kusech jen zaprášilo, krabice se rozprodaly za pár sekund.

CZC prodává Geek boxy CZC prodává Geek boxy

Byl pro vás článek přínosný?