Hlavní navigace

Další beta v řadě: stahujte Firefox 4 beta 11

9. 2. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud stále nejste znaveni táhnoucím se vývojem Firefoxu 4, zaujme vás nová betaverze s pořadovým číslem 11. Tu Mozilla nyní uvolnila ke stažení na svých stránkách, k dispozici je i před aktualizační mechanismus předchozí betaverze.

Neočekávejte však žádnou revoluci, jen drobná funkční vylepšení a odstraněné chyby předchozích vydání. Nová betaverze by proto měla být stabilnější a rychlejší než předchozí. Z nových funkcí stojí za zmínku především upravený vzhled domovské stránky nebo integrace nového bezpečnostního doplňku, který bude uživatele chránit před špehováním (více viz nedávný článek). Přesto betaverzi Firefoxu (stáhnout si ji můžete zde) stále nemůžeme doporučit pro běžné použití.

Nová betaverze je dalším krůčkem k finální verzi, na cestě potká minimálně ještě dvanáctou betaverzi a kandidáty na vydání, přičemž do cíle by mohl Firefox dorazit někdy v březnu či dubnu, pokud se něco zase nezvrtne. Bude zajímavé sledovat, jak Mozilla ve zbývajících osmi měsících stihne vydat další tři majoritní verze Firefoxu, jak nedávno oznámila.

Zdroj: Neowin

Byl pro vás článek přínosný?