PapyrusSNL – Saturday Night Live

Thumbnail play icon
Přidat do sledovaných sérií 15
88 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:325
Počet zobrazení:17 813

Tentokrát si skeč ze Saturday Night Live s Ryanem Goslingem v hlavní roli bere na paškál odfláknutou práci grafického designéra, který navrhoval logo filmu Avatar. Blockbuster z roku 2009 uvede své pokračování na konci roku 2020. 

Přepis titulků

Stalo se to zase. Myslel jsem, že je konec. Ale ty sny se vrátily. Nespal jsem. Nemůžu jíst. Nemůžu spát. Co se děje? Straší mě to.

Nic. Stevene, nezačínej s tím zase! Roky byl klid, ale pak jsem si vzpomněl, že Avatar, ohromný mezinárodní filmový trhák, použil ve svém logu font Papyrus. Avatar, co běžel v kině před devíti lety? Jo. Prostě jen označil slovo Avatar, otevřel rozbalovací seznam fontů a náhodně vybral Papyrus.

Jak... Jako bezstarostné dítě na zahradě, co bezmyšlenkovitě trhá listy ze stromů. A vy se teď bojíte sequelů, co se chystají? Mají být další filmy? Ano, myslím, že jsem to někde zaslechla. A změnili vizuál? Spravili to? Vypadá to...

podobně. A jemu to prošlo. Tomuhle muži... profesionálnímu grafikovi. Byla to lenost? Krutost? Už jsi mi to ukazoval. Určitě to není přesně Papyrus! Mohl být výchozím fontem, ale upravili ho. Ať udělali cokoliv, nebylo to dost!

Teď jsem tu a dělám to, s čím jsem měl dávno skončit. Posedávám před jeho domem a doufám, že ho zahlédnu, jak dělá své malé bezvýznamné věci a žije svůj malý bezvýznamný život. Myslím na to vždy, když Papyrus vidím. Tak jo. Kde jinde ho sakra vidíš? V shisha barech, na produktech Shakiry, neznačkových čajích...

HOOKAH HEAVEN SHAKIRA DREAM TEA Papyrus... Bože, jste v pořádku? Co se stalo? Pamatujete si logo Avataru? Ano, bylo etnické a futuristické zároveň.

Papyrus! Jasně. Vím, cos udělal. Já vím, cos udělal! Papyrus! Překlad: Mia_91 www.videacesky.cz

Komentáře (22)

Zrušit a napsat nový komentář

Odpovědět

Neznáte někdo název použité hudby? Nedá mi to spát, nemůžu jíst...

22

Odpovědět

Hmmm, a nebyl by zdroj, z jakého filmu si utahují? A nemyslím Avatar - tohle zpracování mi něco silně připomíná, i ta hudba, ale furt si nemůžu vzpomenout z čeho to je. :)

00

Odpovědět

Inspiraciu zobrali z filmu: I Know What You Did Last Summer

20

Odpovědět

Ten umělý smích to video ukrutně ničí.

191

Odpovědět

Konecne neco povedeneho z dilny SNL.

54

Odpovědět

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
tohle se fakt povedlo

122

Odpovědět

Asi mi na tom něco uniklo – naprosto nechápu smysl tohoto dílka.
(nehodnoceno)

712

Odpovědět

Vždyť je tam umělej smích, to znamená, že je to srandovní!
Nebo to znamená, že to vážně vtipný není když to potřebuje poukazovat kde byl proveden "vtip", ale ani ten umělej smích se moc upřímně nesmál, tak teď nevím, asi mi taky něco uniklo.

28

Odpovědět

Prostě Papyrus je jedním z hodně profláklých, snadno poznatelných – tedy i nadužívaných – fontů. V podstatě je to veřejnosti nejsnáze dostupný "historický" font, který už jsem viděl na jídelních lístcích, jako nadpis seminárky, v pohřebním ústavu, na titulní straně knihy…

No a tenhle skeč si dělá srandu z toho, že designer loga celovečerního trháku vzal asi ten nejobyčejnější stylizovaný font, co mohl najít, změnil barvu textu na modro a toť vše. V Photoshopu za pět minut.

151

Odpovědět

+Thoovzhledem k tomu, že v dnešní době už si nedaj práci ani tvorbou plakátů (prostě mrdnou fotky a daj mezi nima prolínání) tak myslí, že Papyrus je to nejmenší zlo

90

Odpovědět

Myslím, že vám chybí nadhled - možná zkuste tu jinou trávu...

22

Odpovědět

COMIC SAAAANS!

332

Odpovědět

Jo SNL nikdy nezklame.
Škoda, že se tady na něj tak kašle.

103

Odpovědět

SNL je z 90% ukrutně nevtipné, tak ať na něj kašlou dál.

55

Odpovědět

+SmajdalJo aha. Tak díky za vysvětlení.

00