Hlavní navigace

Desktopové Spotify se obléká do tmavého hávu. Dostupnost se různí

10. 4. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nedávno hudební služba Spotify oznámila redesign aplikací. Jako první začala s těmi mobilními, nebo aspoň s variantou pro iOS. Nyní podle Neowinu přichází na řadu Spotify pro desktop. Černé téma už před nějakou dobou naznačilo spuštění webového přehrávače a oznámení chystaného nového Spotify pro Windows Phone. Navzdory dávnému odhalení a přislíbení distribuce na jaře, se nicméně klienta dočkáme nejspíš až jako posledního.

Tip: Spotify má nový webový přehrávač. Už není beta a dostal další funkce

Desktopové Spotify se mezitím konečně zbaví zastaralého šedého vzhledu, který připomíná iTunes. Přehrávač s ním trochu vypadal, jako by přišel někdy v prvním desetiletí nového tisíciletí. Teď tu ale máme Windows 8 a plochý design. V tomto systému si bude Spotify opravdu notovat. Změna to ve skutečnosti nebude tak radikální. Aspoň ne ve stylu ovládání. Většina tlačítek a prvků zůstává na stejném místě.

 

Alba avšak budeme moct procházet v zobrazení s obaly. Autoři pracovali na tom, aby Spotify nabízelo na vyžádání ještě relevantnější hudbu. Bude klást o něco větší důraz na lokální obsah. Zbývá odpovědět na otázku, jestli si už aplikaci můžete stáhnout. Nám zatím instalace odhalila, že nový klient na webu ke stažení není. Neowin o datu vydání nenapsal zhola nic. Snad už nebudeme čekat moc dlouho.

Některým uživatelům se instalace sama zaktualizovala, zatímco jiní úspěšně obdrželi instalační program z oficiálního webu. Předělaný přehrávač je zatím dostupný v omezené míře, ale pomalu se rozšiřuje. Kdyby vás čekání omrzelo, poohlédněte se na síti po instalačním programu Spotify 0.9.8.

Spotify to v tmavé sluší
Spotify to v tmavé sluší

Zdroj a obrázky: Neowin

Byl pro vás článek přínosný?